Næste udsendelse: 23:00 Nationalpark Thy (31:52) (G)

TV i dag

  • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Venstre Bornholm finder tredje folketingskandidat

Onsdag aften var Venstre Bornholms medlemmer ved stemmeurnen for at finde tredje kandidat til næste folketingsvalg og en til Europa-Parlamentsvalget.
I Aakirkebyhallerne var Venstre Bornholms medlemmer samlet onsdag aften. tredje og sidste kandidat til næste folketingsvalg samt en kandidat til Europa-Parlamentsvalget skulle findes.

- Vi blev noget overraskede. Jeg havde faktisk ikke troet, der ville komme så mange på grund af vejret, men der mødte 50 medlemmer op, så jeg er ovenud tilfreds, siger Niels Plum, formand Venstre Bornholm.

Venstre Bornholm havde allerede de to første kandidater til folketingsvalget, Peter Juel Jensen og Sandra Folmand, sidste kandidat blev Jens Rathmann Hansen.

- Det var et positivt møde, hvor der var kampvalg om den sidste plads, og det var en tæt kamp. Men det blev altså Jens Rathmann Hansen, der endte med pladsen, siger Niels Plum.

Folketingsvalget bliver senest i juni 2019, men det kan også blive før. Derfor ville Venstre Bornholm have det sidste på plads.

Til Europa-Palamentsvalget i maj 2019 valgte Venstre Bornholms medlemmer Jens Møller Jensen som bornholmsk kandidat.

Aktuelle programmer på Play