Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

Nu kan du stemme til årets Dialogpris

Det er sjette gang, at Dialogprisen uddeles på Folkemødet. I år kan bornholmerne være med til at bestemme, hvem der skal vinde den.
Når Folkemødet på torsdag åbner, begynder også afstemningen til året Dialogpris. Det er en pris, der går til den politiker, der i løbet af året har været særlig lyttende, været i dialog og ladet sig påvirke af debatten i det forgangne år.

Det er sjette år i træk, at man uddeler prisen - men i år kan alle være med til at bestemme, hvem der skal vinde den.

De nominerede til årets Dialogpris er
- Pernille Rosenkrantz Theil, Socialdemokratiet, MF
- Mette Abilgaard, Konservative, MF
- Jan E. Jørgensen, Venstre, MF, Kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg
- Jacob Mark, SF, MF
- Dan Jørgensen, Socialdemokratiet, MF

Afstemningen åbner klokken 12 d. torsdag 14. juni og slutter klokken 19 lørdag d. 16. juni. Man kan enten stemme via Folkemødets app eller under "info" på Dialogprisens hjemmeside. På hjemmesiden kan man også læse mere om de nominerede.

Prisen overrækkes søndag 17. juni klokken 9 til 10 på Cirkuspladsen, hvor alle er velkomne.

Bag Dialogprisen står Foreningen Folkemødet, Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS), LEAD Agency og Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

Aktuelle programmer på Play