Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

Kampagne skal forvandle turister til fastboende

Med 20.000 brochurer til sommerhusgæster, håber Business Center Bornholms tilflytterguide at få flere til at få mod på livet som heltidsbornholmer.
Når sommerindtrykkende skal fordøjes over et glas rødvin, så håber tilflytterguide Rune Holm, turisterne er lidt mere modtagelige for argumenterne for at flytte til Bornholm.

Det er baggrunden for, at Business Center Bornholm har fået trykt 20.000 brochurer, som bliver uddelt sammen med sommerhusnøglerne til de turister, der gæster Bornholm denne sommer, skriver Bornholms Tidende.

- Sommerhusgæsterne er folk, der har brugt penge på at komme herover for at holde ferie. Det har de gjort, fordi de ved, Bornholm er dejlig. Så det første skridt er allerede taget, siger Rune Holm til avisen.

Brochuren er på hele 40 side, uden reklamer, men med interview med andre, der har taget springet fra restdanmark til Bornholm.

Aktuelle programmer på Play