Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

Fremgang trods Sundhedsplatform

Region Hovedstaden havde forventet et dyk i antallet af behandlinger i år, på grund af indførslen af Sundhedsplatformen. Men det blev lille fremgang.
Hospitalerne i Region Hovedstaden - herunder Bornholms Hospital - leverede 1,1 procent flere behandlinger i 2017 end året før.

Det var dog stadig ikke nok til at leve op til statens krav om effektivisering, så regionen mister 54 millioner kroner, men det er langt mindre, end man havde forventet, skriver Politiken.

Der var nemlig budgetteret med et direkte fald, og dermed medfølgende tab på 430 millioner kroner. Derudover mister man andre penge, for at behandle færre patienter fra andre regioner, men det tal er også mindre end forventet, skriver avisen.

- Det ser ud, som om vores system er godt i gang med at få løst de problemer, vi har. Vores patienter er blevet behandlet, og vi har haft det samme antal patienter igennem, siger Svend Hartling, der er koncerndirektør i Region Hovedstaden, til Politiken.

Aktuelle programmer på Play