Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

Løb klovnede sig til succes

For første gang nogensinde blev der i dag afholdt Klovneløb på Bornholm. Arrangørerne vurderer at næsten 300 mennesker deltog.
Det var ikke solens stråler, der var skyld i røde næser i Hasle i dag.

For første gang nogensinde blev der på Bornholm afholdt Klovneløb. Et familieløb der støtter indlagte børn i Danmark.

- Tilmeldingerne i går sagde 208, og vi har skrevet rigtig mange ned i dag. Så jeg tænker, at vi er tæt på 300.

Det fortæller Joan Pedersen, der er en af arrangørerne bag løbet på Bornholm. Hun er yderst tilfreds med antallet af tilmeldte.

- Det er helt vildt, at så mange støtter op. Det stod stille rigtig længe, så vi var faktisk bange for, om der overhovedet kom nogen, men lige pludselig eksploderede det bare, fortæller en glad Joan Pedersen.

Arrangørerne bag løbet forventer, at kunne afholde Klovneløb igen til næste år.

Aktuelle programmer på Play