Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

Dansegulvet på Hasle Fælled blev åbnet

Søndag eftermiddag var der åbning af dansegulvet på Hasle Fælled, hvor masser af dansehold fra DGI Bornholm deltog.
Der var søndag masser af dans at opleve i Hasle, da DGI Bornholms danseforeninger åbnede dansegulvet på Hasle Fælled. Til det udendørs dansestævne skulle 18 forskellige dansehold på scenen og vise, hvad de kunne.

- Det er jo får at introducere dansen og vise, at dans ikke bare er noget, man gør om vinteren, det gør man også om sommeren. Og vi prøver at få folk til at komme ud i det fri og danse, siger Irene Dunker, der er formand fora DGI Dans & Musik.

Arrangementet startede klokken 14.30 med faneindmarch og velkomst, og herefter gik de forskellige hold i gang med deres opvisninger. Til åbningen kunne man opleve alt fra linedance og pardans til mavedans og folkedans.

- Dans er jo rigtig godt. Det løfter sindet, og man får det rigtig godt og får gang i kroppen og får bevægelse i den. Og det har vi rigtig meget brug for alle sammen, siger Irene Dunker.

Publikum kunne også selv få lov til at prøve dans af, da der i løbet af eftermiddagen var koncert med gruppen Folk & Fæ.Aktuelle programmer på Play