Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Birgit S. Hansen
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15Kampen for kildevandet (G)Siden sommeren 2015 har Mikkel Marschall og hans partnere arbejdet på at lave bornholmsk kildevand i Nexøs gamle vandværk. Men det, der skulle tage et halvt år at realisere, blev til en lang og sej kamp på godt 3 år. Det er en historie om skuffelser og glæder, sejre og nederlag, tekniske udfordringer og personlige kriser inden det første kildevand kommer på flaske.
 • 01:00De unge folkeræsere 1:3 (G)Han er ud af en familie med benzin i blodet, og han har selv en stor kærlighed til biler og motorsport. I første afsnit af "De unge folkeræsere" kan du møde Tobias Larsen, der har knyttet et tæt bånd til sin far gennem deres fælles interesse, folkeræs.
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Birgit S. Hansen
 • 01:55Stafetten - Ayoe Hansen (G)Ayoe Hansen er bornholmer og nu bosat midt på øen få hundrede meter fra sin Mor. Ayoe er uddannet styrmand, og hun har de sidste 17 år besejlet Bornholm - sidst for rederiet Færgen. I fritiden er heste den store passion.
 • 02:20Sprogblomster - det skønne danske sprog (G)Hvad sker der, når en ordentlig klyynn træder i noget gratværk ude i sin kalgåe? Jylland og øerne mødes til en kamp om danske dialekter i første omgang af Sprogblomster. Ded rabbar å som underholdning på en god lørdag aften.
 • 02:50Nationalpark Thy (13:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 03:20I godt selskab: Team Giv Håb (G)Cykelholdet “Team Giv Håb” cykler for at samle penge indtil organisationen “Børn, Unge & Sorg”.
 • 03:50Helt i fisk - Hævnens time (G)Indtil nu har holdet været ramt af en meget atypisk sæson for havørreder, men det får dem ikke til at smide stangen i hjørnet. I dag skal det være, og alt det, de har lært, skal nu testes af i jagten på de undvigende havørreder.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Sønderborg, Skagen, Næstved, Hindsholm, Lemvig og Boldrup.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Birgit S. Hansen

Wonder præsenterer første udenlandske navn

Når Wonderfestiwall byder indenfor for 11. gang er det med den finske sangerinde Alma på plakaten.
Wonderfestiwall præsenterer i dag det første store udenlandske navn på årets festival. Det er den finske sangerinde Alma.

Alma står blandt andet bag hits som "Dye My Hair" og "Karma" fra 2016 samt numrene "Chasing Highs" og "Sanctify", og hun har arbejdet sammen med Dua Lipa, Mø, Charli XCX og Zara Larsson.

"Vi er stolte af at kunne præsentere den prisvindende, finske sanger og sangskriver ALMA, som en del af dette års line-up. Det har været en klar målsætning at satse endnu mere internationalt, og det er lykkedes, og det er jo kun starten på en kommende vision for musikprogrammet på Wonder", udtaler booker Jesper Larsen i en pressemeddelelse.

Wonderfestiwall kan også præsentere tre danske navne: Shaka Loveless, Carl Emil Petersen og The Attic Sleepers.

Derudover har Wonderfestiwall allerede annonceret, at den får besøg af Anne Linnet, Medina, Soleima, Ericka Jane, Scarlet Pleasure, Bikstok, Kongsted, IAMJJ, Saveus, Mew, Benal, Hugo Helmig, Turboweekend, Kakkmaddafakka, Love Shop, Barselona, Jærv, Farveblind, Fool og Fribytterdrømme.

Wonderfestiwall finder sted for 11. gang fra den 16.-19. august.

Aktuelle programmer på Play