Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Birgit S. Hansen
 • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
 • 00:15Kampen for kildevandet (G)Siden sommeren 2015 har Mikkel Marschall og hans partnere arbejdet på at lave bornholmsk kildevand i Nexøs gamle vandværk. Men det, der skulle tage et halvt år at realisere, blev til en lang og sej kamp på godt 3 år. Det er en historie om skuffelser og glæder, sejre og nederlag, tekniske udfordringer og personlige kriser inden det første kildevand kommer på flaske.
 • 01:00De unge folkeræsere 1:3 (G)Han er ud af en familie med benzin i blodet, og han har selv en stor kærlighed til biler og motorsport. I første afsnit af "De unge folkeræsere" kan du møde Tobias Larsen, der har knyttet et tæt bånd til sin far gennem deres fælles interesse, folkeræs.
 • 01:25Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Birgit S. Hansen
 • 01:55Stafetten - Ayoe Hansen (G)Ayoe Hansen er bornholmer og nu bosat midt på øen få hundrede meter fra sin Mor. Ayoe er uddannet styrmand, og hun har de sidste 17 år besejlet Bornholm - sidst for rederiet Færgen. I fritiden er heste den store passion.
 • 02:20Sprogblomster - det skønne danske sprog (G)Hvad sker der, når en ordentlig klyynn træder i noget gratværk ude i sin kalgåe? Jylland og øerne mødes til en kamp om danske dialekter i første omgang af Sprogblomster. Ded rabbar å som underholdning på en god lørdag aften.
 • 02:50Nationalpark Thy (13:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 03:20I godt selskab: Team Giv Håb (G)Cykelholdet “Team Giv Håb” cykler for at samle penge indtil organisationen “Børn, Unge & Sorg”.
 • 03:50Helt i fisk - Hævnens time (G)Indtil nu har holdet været ramt af en meget atypisk sæson for havørreder, men det får dem ikke til at smide stangen i hjørnet. I dag skal det være, og alt det, de har lært, skal nu testes af i jagten på de undvigende havørreder.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Sønderborg, Skagen, Næstved, Hindsholm, Lemvig og Boldrup.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Birgit S. Hansen

FM 2018: Forstår du den manuelle trafikregulering?

Politihjemmeværnskompagni Bornholm opfordrer de bilister, der kommer til at færdes på vejene omkring Allinge i forbindelse med Folkemødet, til at få genopfrisket reglerne for manuel trafikregulering.
Folkemødet er lig med mange, mange biler på vejene omkring Allinge, og derfor kommer de fleste bilister i området formentligt til at møde politihjemmeværnsfolk, der manuelt regulerer trafikken omkring byen i løbet af ugen.

Men hvad er det nu lige, det betyder, når hjemmeværnssoldaten står i midten af et kryds med begge arme strakt ud til siden?

Dét er det ikke alle bilister, der har lige godt styr på.

Det ved kompagnichef ved Politihjemmeværnskompagni Bornholm, Michael Stuhr, og derfor opfordrer han alle til at få genopfrisket reglerne for manuel trafikregulering, inden de sætter kursen mod Folkemødet.

- Brug et minut på at genopfriske dem og husk som altid at tage en eventuel forsinkelse med et smil - politihjemmeværnet arbejder på Bornholms Politis anmodning for at få trafikken til at glide, lyder opfordringen.

Du kan se, hvad tegnene betyder på billedet over artiklen.

Aktuelle programmer på Play