Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

FM 2018: Afstemning til Dialogprisen 2018 er åben

Nu er afstemningen til Dialogprisen 2018 åben. Fem medlemmer af Folketinget er nomineret.
Nu er afstemingen til Dialogprisen 2018 åben.

- Dialogprisen sammenfatter meget fint det, som vi i Foreningen Folkemødet tror på: At samtalen, den gode lydhøre dialog, fører til de bedste løsninger for vores samfunds udvikling, sagde Folkemødets formand, Michael Valentin i sin åbningstale.

Bag Dialogprisen står Foreningen Folkemødet, Dansk Folkeoplysnings Samråd, Dansk Ungdoms Fællesråd og Lead Agency.

De fem nominerede
Jacob Mark, Socialitisk Folkeparti
Dan Jørgensen, Socialdemokratiet
Jan E. Jørgensen, Venstre
Pernille Rosenkrantz Theil, Socialdemokratiet
Mette Abildgaard, Konservative

Man kan stemme i Folkemødets app og på dialogprisen.dk

Aktuelle programmer på Play