Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

FM 2018: Trafikprop er ved at være opløst

Dagens trafikale udfordringer på vejene omkring Allinge har holdt Politiet beskæftiget i løbet af formiddagen. Det værste skulle dog være overstået nu, fortæller Mikael Schollert, presseansvarlig ved Bornholms Politi.
De mange tusinde mennesker, der i løbet af formiddagen strømmede til Folkemødet, skabte tidligere store trafikale udfordringer i form af lange køer på vejene omkring Allinge.

Politiet har dog gjort, hvad de kunne for at løse det hurtigst muligt. Det fortæller Mikael Schollert, presseansvarlig ved Bornholms Politi.

- Vi har haft ensrettet nogle af vejene, så folk har kunnet køre i begge spor i retning mod Folkemødet, og det har hjulpet rigtig meget, fortæller han.

- Så det har løst sig. Nu er det, om ikke nemt, så ret ligetil at komme hertil. Folk har kørt pænt, og der er god plads på indfaldsvejene til Allinge, siger Mikael Schollert.

Aktuelle programmer på Play