Næste udsendelse: 23:30 Sådanmark (G)

TV i dag

  • 22:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 01:10Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen
  • 01:40Sprogblomster (G)Der er nye ansigter på både dame- og herrehold, ellers er alt ved det gamle. Vi besøger Keld Nielsen på Bornholms Tekniske Samling. Har børn fra 1. klasse på Paradisbakkeskolen i Nexø til at gætte et bornholmsk ord, og ikke mindst heftige løgnehistorier i en omgang Ræjtjit eller Forkjert.
  • 02:25Nattv: Danish Botlling Company (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Botllings Company.
  • 03:25Ulven tæt på - og helt ude i skoven (G)Debatprogram om ulven fra området, hvor den lever. TV MIDTVEST rykker ud i Stråsø Plantage og sætter fokus på, hvordan det er at bo med ulven.
  • 04:25Stafetten - Lisa Korsgaard Westh (G)Jurist Lisa Korsgaard Westh er fra Jylland. Under studietiden i Aarhus mødte hun sin mand og i dag bor de med deres fire børn på en stor gård udenfor Klemensker.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Frödin og Anders W. Berthelsen

Ministerbesøg på Nørremøllecentret

Ældreminister Thyra Frank besøgte torsdag Nørremøllecentret i Nexø. Hun skulle se de nye køkkener, hvor der bliver lavet mad tæt på beboerne
Det var en meget velkommen ældreminister, der torsdag eftermiddag besøgte Nørremølle Plejecenter: Thyra Frank var helt afgørende for, at der var penge til centrets nye køkkener, der blev færdige og taget i brug 1. januar i år.

Thyra Frank kunne torsdag ved selvsyn se, hvordan pengene fra hendes ministeriet er blevet brugt:

-Pengene er givet godt ud. Det er simpelthen livsglæde det her. Det er noget, der får mundvigene opad hos dem alle sammen, sagde ældreminister Thyra Frank under besøget på Nørremøllecentret.

Køkkenerne skal blandt andet få de ældre til at spise mere, og de ældre har også mulighed for at påvirke maden med forslag eller ved selv at deltage i madlavningen.

69 kommuner sagde i sin tid ja tak til at lave nye køkkener tæt på beboerne. Tre plejecentre på Bornholm har indtil nu fået nye køkkener.

Aktuelle programmer på Play