Næste udsendelse: 18:30 Sådanmark (G)

TV i dag

 • 18:05Midt i rundkørslen (G)Kunstværket i Vibegård runddel er ét ud af tre kunstværker til rundkørslerne omkring Rønne, som Brødrene Larsen Legat har givet til Bornholms Regionskommune. TV2/Bornholm har fulgt kunstnerne Randi Jørgensen og Katrine Malinovsky igennem det seneste år - fra de viste den første model af kunstværket frem, og til indvielsen her i november.
 • 18:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 19:00Hammershus nye besøgscenter - De bedste øjeblikke (G)
 • 19:3019.30Nyheder
 • 19:44Vejret i morgen (G)
 • 19:50Youtuberen18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 20:15Helt i fisk - på torskejagtHelt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
 • 20:40KulturkalenderenVi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 20:48Vejret i morgen (G)
 • 20:50SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 21:20DGI forårsopvisning - De bedste øjeblikke (G)
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
 • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Bornholmsk energiselskab leverer strøm til Wonder

Bornholms Energi & Forsyning leverer igen i år energi til Wonderfestiwall, dog med en udvidelse der giver gæsterne gratis mobilopladning.
Når navne som Mew, Scarlet Pleasure, Medina, Carpark North og Anne Linnet fra den 16. august indtager scenen på årets Wonderfestiwall, vil festivalpladsen uden tvivl være fyldt af mobiltelefoner, der indfanger de musikalske højdepunkter og den fantastiske energi, der opstår, når glade mennesker er sammen om musikken og fællesskabet. Derfor udvider Bornholms Energi & Forsyning det mangeårige samarbejde med Wonderfestiwall. Denne gang har festivalgæsterne adgang til gratis mobilopladning. Det skriver Bornholms Energi & Forsyning i en pressemeddelelse.

- Vi ved fra tidligere år, at mobilerne bliver brugt flittigt og dermed trænger til opladning ind i mellem. Derfor har vi i år udvidet samarbejdet med et nyt tiltag, der kommer alle festivalgæster til gode, da de nu kan oplade deres mobiltelefoner gratis under arrangementet, siger afdelingschef i Bornholms Energi & Forsyning, René Frederiksen.

Også Wonderfestiwall hilser aftalen velkommen:

- Det er vigtigt, at lokale sponsorer som Bornholms Energi & Forsyning støtter op om initiativer som Wonderfestiwall. Det er afgørende for at kunne skabe en så stor begivenhed på Bornholm. At vi så samtidig kan genere et overskud, der uddeles til hele øen er et kæmpe plus for alle, forklarer Daniel Mühlendorph fra Wonderfestiwall i en pressemeddelelse.

Alle festivalgæster opfordres til at komme forbi Bornholms Energi & Forsyning i campingområdet ved Scene 3, når mobilen trænger til en pause og skal lades op.

- Vi har selvfølgelig en del opladere med, men man må også gerne tage sin egen med, opfordrer René Frederiksen.

Bornholms Energi & Forsyning skaber et hyggeligt loungeområde i samarbejde med Bornfiber, hvor gæsterne kan slappe af, og også selv kan få lidt ny energi, imens de lytter til musikken.

- Vi glæder os meget til Wonderfestiwall, og vi ser frem til hyggelige samtaler og god musik, afslutter René Frederiksen.

Aktuelle programmer på Play