Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:10Perspektiv (G)De bornholmske forældre vender folkeskolen ryggen. Kaos og larm er dagens uorden i mange folkeskoleklasser - med mistrivsel og dårlig lærdom til følge. Men hvor er det gået galt - og hvad skal der til at gøre folkeskolen til de flestes førstevalg"
 • 22:45Mellem os (G)I mandagens udsendelse af Mellem os skal der snakkes om kaffe. Indehaverne af Sueños - Helle Munk Ravnborg og Jakob Kronik - fortæller om virksomheden, der nu har to år på bagen. Og så er et nyt iværksætterprogram kaldet 588 startet op, hvor Søren Jensen, der er projektleder, og iværksætter Alex Grut gør os klogere på projektet og dets ambitioner.
 • 23:15Mit Bornholm - Tommy Kaas (G)Tommy Kaas viser os sit yndlingssted på Bornholm.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - Trailbuilders Bornholm (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Perspektiv (G)De bornholmske forældre vender folkeskolen ryggen. Kaos og larm er dagens uorden i mange folkeskoleklasser - med mistrivsel og dårlig lærdom til følge. Men hvor er det gået galt - og hvad skal der til at gøre folkeskolen til de flestes førstevalg"
 • 00:50Mellem os (G)I mandagens udsendelse af Mellem os skal der snakkes om kaffe. Indehaverne af Sueños - Helle Munk Ravnborg og Jakob Kronik - fortæller om virksomheden, der nu har to år på bagen. Og så er et nyt iværksætterprogram kaldet 588 startet op, hvor Søren Jensen, der er projektleder, og iværksætter Alex Grut gør os klogere på projektet og dets ambitioner.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno
 • 01:45Stafetten - Dorte Bugge (G)Dorte Bugge er tilflytter, biolog og hun har slået sig ned i Aakirkeby. Dorte dyrker naturen og ikke mindst en kæmpe have, hvor der eksperimenteres med frø og planter. Interessen dyres også med andre ligesindede på Bornholm og på nettet.
 • 02:10Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:05Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 03:20I godt selskab: Madsbyparken (G)I Fredericia ligger Madsbyparken. Det er en kæmpe legeplads, hvor man kan klatre, kravle, cykle, køre tog, se en masse dyr og klappe dem. Vi skal besøge legepladsen, dyrene og dem, der arbejder der.
 • 03:50Mellem os (G)I mandagens udsendelse af Mellem os skal der snakkes om kaffe. Indehaverne af Sueños - Helle Munk Ravnborg og Jakob Kronik - fortæller om virksomheden, der nu har to år på bagen. Og så er et nyt iværksætterprogram kaldet 588 startet op, hvor Søren Jensen, der er projektleder, og iværksætter Alex Grut gør os klogere på projektet og dets ambitioner.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno

Skoleelever udfordrer sig selv i naturen

180 bornholmske skoleelever er torsdag og fredag på hyttetur i den bornholmske natur. Her skal de opleve naturen, samarbejde med hinanden og udfordre sig selv.
Nordskoven var torsdag eftermiddag fyldt med bornholmske 5. klasseelever. De skal nemlig på hyttetur til i morgen.

- Jeg glæder mig til natteløb, for så er der helt mørkt, og vi skal bruge lommelygter, siger Laura Johanne Grænge.

- Jeg glæder mig til at lave shelters, siger Alaja Stamer.

Begge piger går i 5.C på Åvangsskolen i Rønne. Ialt deltager 180 5. klasseelever fra Åvangsskolen, Søndermarkskolen, Bornholms Frie Idrætsskole og Rønne Privatskole.

Hytteturen er et samarbejde mellem DGI Bornholm, Dansk Skoleidræt og Preben Kruse Rasmussen fra Almegårds Kaserne.

- Det er en reminiscens af noget, DGI lavede for rigtig mange år siden for 5. klasserne, som skolerne synes kunne være en rigtig sjov idé at samarbejde omkring, siger idrætskonsulent i DGI Bornholm, Flemming T. Sørensen.

I løbet af torsdag og fredag skal eleverne prøve kræfter med forskellige aktiviteter, bygge deres eget sted at sove og lave bål.

- Man er lidt spændt, når man ikke skal sove i sin egen seng, men i en sovepose. Der er jeg lidt spændt på, om der lige dukker en edderkop eller et eller andet op. Det er jeg en lille smule bange for, at der gør, siger Laura Johanne Grænge.

Men selvom der er risiko for en edderkop i soveposen, så er det bedre end at sidde i klasseværelset.

- Det er hyggeligere at være her end at sidde i en skole, for alle bliver meget trætte. Her, der er alle bare på og i godt humør, siger Alaja Stamer.

Aktuelle programmer på Play