Næste udsendelse: 23:30 Bornholm knokler - Smed (G)

TV i dag

 • 23:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 23:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 01:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 01:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:00Nationalpark Thy (42:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Karen Prætorius, Mad gennem 100 år på Bornholm (G)Mad gennem 100 år på Bornholm.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Stege, Viborg, Aakirkeby, Aalborg, Kolding og Næstved.
 • 03:40Flere sider af Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard (G)TV-vært Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard fortæller om den selvbiografiske bog "Støj og fortielser".
 • 04:10Kulturreportagen - Logbog fra Norresân (G)Logbog fra Norresân er en lyrisk fortælling, der følger årets gang i ord og billeder. Jo Dam Kærgaard har skabt værkerne ud fra et planteforlæg fra Norresâns magiske klippehave, og Steffen Brandt har i hvert af årets måneder skrevet en tekst.
 • 04:20Mit Bornholm - Jesper Paulsen (G)
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I dag skal vi se hvordan det går den næsten voksne odderhun Olivia efter at den er blevet sat sammen med hannen Hubert. Vi skal fodre dyr der bor i Aqua og dyr der kommer på besøg fra skoven, og så kommer der en sending nye fugle til engsøen.
 • 05:00Stafetten - Tina Engmann (G)Tine Engmann kom til øen i 1981. Hun kom som udlært smørrebrødsjomfru men kastede sig over en karriere som soldat på Bornholm. Derefter etablerede hun en succesfuld hudklinik i Rønne. Kalenderen er fyldt godt op med kunder men også med det hun kalder godbidder: Gode ting i livet som hun også skal nå.

Næstformand trækker sig fra udvalg

Brian Kofoed var indtil i går næstformand i job-, udviklings- og fritidsudvalget, men han har valgt at trække sig.
Brian Kofoed (V) har siden midten af august fungeret som formand for kommunens job-, udviklings- og fritidsudvalg, fordi den oprindelige formand Maria Fromseier Kjærgaard (S) måtte tage orlov på grund af en depression.

Derfor trådte Brian Kofoed til, fordi han var udvalgets næstformand. Men i går blev der igen skiftet ud på posten, da Socialdemokratiets Erik Lund Hansen i stedet overtog formandsposten i Maria Fromseiers fravær.

Nu har Brian Kofoed så valgt at trække sig fra posten som næstformand i udvalget.

- Jeg synes, at processen i sig selv har været en kende kedelig, fordi jeg føler mig lidt sat fra posten over natten. Det er jeg lidt ked af, fordi jeg har lagt meget energi i at fylde den funktion ud, som hører næstformanden til, når formanden ikke er der, siger Brian Kofoed.

Han udviser forståelse for, at Socialdemokratiet har ønsket at besætte posten indenfor egne rækker, men han synes ikke, at processen omkring formandsposten har været ok. Brian Kofoed ville gerne have vidst i bedre tid, at han ikke længere skulle bestride posten.

- Jeg angriber ikke, at Socialdemokraterne har valgt at tage posten selv. Jeg synes, at det er fantastisk, at Erik Lund Hansen som tidligere formand for fritids- og kulturudvalget i den gamle konstituering skal have posten. Og han gør det højst sandsynligt ganske udmærket, og jeg vil arbejde med samme ihærdighed og omhu, som jeg har gjort tidligere. Det eneste, jeg er ked af, er processen omkring det, siger Brian Kofoed.

Erik Lund Hansen er fungerende formand indtil, at Maria Fromseier Kjærgaard vender tilbage fra sygeorlov.

Aktuelle programmer på Play