Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

 • 21:30Bornholms historie: Vagthund ved jerntæppet - Den kolde krig (G)Under Den Kolde Krig skal øens beliggenhed endnu en gang vise sig at blive uhyre fordelagtig. Her fra denne spydspids mod øst kan Vesten følge med i, hvad fjenden foretager sig. Tag med og oplev Bornholm som NATOs vagthund ved jerntæppet.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 23:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 23:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Mellem os i Sommerlandet (G)I dag tager Mellem os i Sommerlandet til Bornholms Middelaldercenter, hvor der i denne uge er stort middelaldertræf. Håndværkere, gøglere og riddere fra nær og fjern kommer til øen for at tage os med ind i historien. Og ind i historien skal vi, når vores værter trækker i forhistorisk tøj og ser på gammelt håndværk og bueskydning.
 • 01:00Slottet - en ny begyndelse (G)Multiiværksætteren Michael Møller har kastet sig over endnu et projekt. Denne gang har han forelsket sig i det gamle plejehjem, der senest har fungeret som asylcenter. Se med, når han sætter det gamle slot i stand og gør plads til nye beboere.
 • 01:30Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:00Nationalpark Thy (42:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:30Månedens foredrag: Karen Prætorius, Mad gennem 100 år på Bornholm (G)Mad gennem 100 år på Bornholm.
 • 03:15Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Stege, Viborg, Aakirkeby, Aalborg, Kolding og Næstved.
 • 03:40Flere sider af Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard (G)TV-vært Hans Pilgaard og Rikke Hyldgaard fortæller om den selvbiografiske bog "Støj og fortielser".
 • 04:10Kulturreportagen - Logbog fra Norresân (G)Logbog fra Norresân er en lyrisk fortælling, der følger årets gang i ord og billeder. Jo Dam Kærgaard har skabt værkerne ud fra et planteforlæg fra Norresâns magiske klippehave, og Steffen Brandt har i hvert af årets måneder skrevet en tekst.
 • 04:20Mit Bornholm - Jesper Paulsen (G)
 • 04:30Vild Med Dyr (G)I dag skal vi se hvordan det går den næsten voksne odderhun Olivia efter at den er blevet sat sammen med hannen Hubert. Vi skal fodre dyr der bor i Aqua og dyr der kommer på besøg fra skoven, og så kommer der en sending nye fugle til engsøen.
 • 05:00Stafetten - Tina Engmann (G)Tine Engmann kom til øen i 1981. Hun kom som udlært smørrebrødsjomfru men kastede sig over en karriere som soldat på Bornholm. Derefter etablerede hun en succesfuld hudklinik i Rønne. Kalenderen er fyldt godt op med kunder men også med det hun kalder godbidder: Gode ting i livet som hun også skal nå.

Færgepassagerer betalte dobbelt efter it-fejl

En it-fejl i det booking-system, Bornholmerbussen bruger, var skyld i en række afviste billetter. Nu tilbyder Bornholmslinjen kompensation.
En fejl i det it-system, som Bornholmerbussen bruger, var skyld i, at en række passagerer har været nødt til at købe en ekstra billet for at komme med færgen. En af dem var Lotte Finnes svigersøn.

Selvom hans billet havde den rigtige dato på, blev billetten afvist. I billetskranken fik han at vide, at billetten var købt af Bornholmerbussen, og at han derfor var nødsaget til at købe en ny, hvis han ville med færgen.

- Kvinden i skranken fortæller os, at det er ligesom med varer købt i Netto. Dem kan man heller ikke få byttet i Kvickly, siger Lotte Finne.

Bornholmslinjen har undersøgt, hvad fejlen skyldes. Og der er altså tale om en fejl i det booking-system, som Bornholmerbussen bruger.

Booking-systemet havde tilfældigt flyttet rundt på passagerer, så deres rejsedatoer ikke stemte overens med de datoer, som de havde booket rejsen til.

Bornholmslinjen påtager sig ansvar

Selvom fejlen ligger et andet sted, så påtager Bornholmslinjen sig ansvaret.

- Vi sidder nu manuelt og flytter rundt på passagererne, og det er vores ansvar som operatør, siger Jesper Maack, kommunikationschef hos Bornholmslinjen.

Bornholmslinjen fortæller, at de passagerer, som har betalt dobbelt, blot skal kontakte dem, og så vil de kunne få kompensation.

Den melding er Lotte Finne glad for, men den ubehagelige oplevelse i billetskranken, tænker hun stadig på.

- Det var ikke rart at blive anklaget for at have begået en fejl og lyve om det. Vi havde vores på det rene, og jeg synes ikke, det kan være vores problem, at deres system har fejl, siger Lotte Finne.

Aktuelle programmer på Play