Næste udsendelse: 22:45 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:10Perspektiv (G)De bornholmske forældre vender folkeskolen ryggen. Kaos og larm er dagens uorden i mange folkeskoleklasser - med mistrivsel og dårlig lærdom til følge. Men hvor er det gået galt - og hvad skal der til at gøre folkeskolen til de flestes førstevalg"
 • 22:45Mellem os (G)I mandagens udsendelse af Mellem os skal der snakkes om kaffe. Indehaverne af Sueños - Helle Munk Ravnborg og Jakob Kronik - fortæller om virksomheden, der nu har to år på bagen. Og så er et nyt iværksætterprogram kaldet 588 startet op, hvor Søren Jensen, der er projektleder, og iværksætter Alex Grut gør os klogere på projektet og dets ambitioner.
 • 23:15Mit Bornholm - Tommy Kaas (G)Tommy Kaas viser os sit yndlingssted på Bornholm.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno
 • 23:58Fantastiske fællesskaber - Trailbuilders Bornholm (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Perspektiv (G)De bornholmske forældre vender folkeskolen ryggen. Kaos og larm er dagens uorden i mange folkeskoleklasser - med mistrivsel og dårlig lærdom til følge. Men hvor er det gået galt - og hvad skal der til at gøre folkeskolen til de flestes førstevalg"
 • 00:50Mellem os (G)I mandagens udsendelse af Mellem os skal der snakkes om kaffe. Indehaverne af Sueños - Helle Munk Ravnborg og Jakob Kronik - fortæller om virksomheden, der nu har to år på bagen. Og så er et nyt iværksætterprogram kaldet 588 startet op, hvor Søren Jensen, der er projektleder, og iværksætter Alex Grut gør os klogere på projektet og dets ambitioner.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno
 • 01:45Stafetten - Dorte Bugge (G)Dorte Bugge er tilflytter, biolog og hun har slået sig ned i Aakirkeby. Dorte dyrker naturen og ikke mindst en kæmpe have, hvor der eksperimenteres med frø og planter. Interessen dyres også med andre ligesindede på Bornholm og på nettet.
 • 02:10Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:05Mens vi andre sover - Bageren (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program er vi taget på arbejde med bagersvend Rasmus Madsen, der arbejder hos Konditorbageren i Rønne.
 • 03:20I godt selskab: Madsbyparken (G)I Fredericia ligger Madsbyparken. Det er en kæmpe legeplads, hvor man kan klatre, kravle, cykle, køre tog, se en masse dyr og klappe dem. Vi skal besøge legepladsen, dyrene og dem, der arbejder der.
 • 03:50Mellem os (G)I mandagens udsendelse af Mellem os skal der snakkes om kaffe. Indehaverne af Sueños - Helle Munk Ravnborg og Jakob Kronik - fortæller om virksomheden, der nu har to år på bagen. Og så er et nyt iværksætterprogram kaldet 588 startet op, hvor Søren Jensen, der er projektleder, og iværksætter Alex Grut gør os klogere på projektet og dets ambitioner.
 • 04:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Skive, Herlufholm, Aabenraa, Lemvig, Odense, Holbæk, og Aalborg.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Peter Kibsgaard og Bobo Moreno

Snart jævnes tankstation med jorden

Den gamle tankstation på Strandvejen i Allinge vil snart være historie. Kommunen har nemlig netop fået den sidste, nødvendige tilladelse til nedrivning af stedet.
Allinge bliver snart en markant bygning fattigere, når Bornholms Regionskommune i løbet af den nærmeste fremtid jævner den gamle tank på Strandvejen med jorden.

Bornholms Regionskommune har nemlig fået den sidste nødvendige tilladelse fra Kystdirektoratet, og dermed kan nedrivningen altså snart gå i gang.

- Vi har fået tilladelsen og er nu så langt, at vi er ved at lægge en sidste hånd på udbuddet på nedrivningsopgaven. Efterfølgende skal vi så have genetableret de niveauer, der var i gamle dage, hvilket vil sige, at vi gør kyststrækningen helt fri, så området kommer til at ligne sig selv, som det så ud, før der kom en tankstation, fortæller borgmester Winni Grosbøll.

Fremtiden er uvis
Bornholms Regionskommune købte den tidligere Shell-tank i maj måned sidste år som et led i den såkaldte helhedsplan for byen. Målet med planen er at gøre Allinge til en by, der både kan rumme at være en helårsby for byens godt 1500 indbyggere samtidig med at være turistmål.

Men helt præcis hvordan, tankområdet kommer til at tage sig ud i fremtiden, må tiden vise.

- Lige nu er der ikke nogle helt konkrete fremtidsplaner for stedet. I helhedsplanen var der opereret med nogle udearealer til skolen, hvor man kunne lave udelæring. Der har også været nogle tanker om at lave fitnessområde eller legeplads, men der er altså ikke nogle konkrete planer for, hvad man i sidste ende gerne vil udnytte området til. Nu har vi erhvervet tanken, og så river vi den ned og genskaber området, og så starter processen egentlig med at finde ud af, hvad man gerne vil med det her område, sige Winni Grosbøll.

Bornholms Regionskommune forventer, at tank-området er ryddet, samt at jorden er helt genetableret i slutningen af foråret 2019.

Aktuelle programmer på Play