Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

 • 21:00SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Lotte og Søren Hammer
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Helt i fisk - Fladfiskefiskeri (G)Der fiskes ikke meget efter fladfisk på Bornholm, men i dette afsnit giver Helt i Fisk-holdet sig i kast med et voldsomt populært fiskeri. I hvert fald populært i resten af landet. På molen i Hammerhavn jagtes de smækre spisefisk, og William ser ud til at have fundet sin hjemmebane.
 • 22:40Mellem os (G)Vi får besøg af Thomas Lauth Thomsen og Berti Stravonsky, der står bag en ny tegneseriefestival på Bornholm. Vi får også besøg af Poul Sørensen, der er arrangør af Julemærkemarchen i Rønne.
 • 23:05Kulturreportagen - Papirudstilling (G)I denne uge ser vi nærmere på Bornholms Kunstmuseums kommende udstilling med værker på papir. Kunstmuseets nye inspektør Mathilde Renberg står for udstillingen, der samtidig markerer udgivelsen af en bog om nogle af de mange værker på papir, som kunstmuseet råder over.
 • 23:10Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Lotte og Søren Hammer
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 20. november (G)
 • 02:00Møde i Region Hovedstaden d. 20. november (G)
 • 04:00Mellem os (G)Vi får besøg af Thomas Lauth Thomsen og Berti Stravonsky, der står bag en ny tegneseriefestival på Bornholm. Vi får også besøg af Poul Sørensen, der er arrangør af Julemærkemarchen i Rønne.
 • 04:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Nykøbing Sjælland, Allinge, Skjern og Aalborg.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Lotte og Søren Hammer

Ocean Prawns sponsorerer badmintonstjerne

Den bornholmske rejekoncern Ocean Prawns har igen indgået en sponsoraftale med den bornholmske badmintonspiller Mathias Christiansen frem mod OL.
Bornholmske Mathias Christiansen og hans makker Christinna Pedersen træner i øjeblikket benhårdt på at blive kvalificeret til OL i Tokyo i 2020.

Og frem mod OL, vil der fortsat stå Ocean Seafood og Seamix på maven af spillertrøjen. Det skriver Ocean Prawns i en pressemeddelelse.

Ocean Seafood er Ocean Prawns´ salgsafdeling, som sælger størstedelen af fangsterne til Asien, mens Seamix er det brand, rejerne sælges under på det kinesiske marked.

”At sponsere Mathias Christiansen giver ikke kun mening, fordi han er et bornholmsk talent, men vi kan rent faktisk se synergier til vores salgsarbejde i Asien”, lyder det fra eksportchef Stephan Birch i pressemeddelelsen.

”Badminton er kæmpestort i Asien, og de går meget op i sporten og spillerne har i den grad stjernestatus. Når Ocean Seafood og Seamix synliggøres på spillertrøjen, giver det os en celebrity branding, som er uvurderlig”, uddyber han.

Mathias Christiansen er begejstret for den bornholmske opbakning.

”Jeg føler, at Bornholm er rigtig god til at støtte op om mit projekt, og jeg er glad for, at mine sponsorer fortsat vil være en del af min rejse mod OL”, fortæller Mathias Christiansen.

”Jeg er glad for at kunne leve af min passion for badminton, og samtidig skabe værdi for mine sponsorer. Selvom jeg ikke kommunikerer meget med mine asiatiske modstandere, kan jeg alligevel se, at de kigger på mine sponsorer og nikker anerkendende, og det er super fedt”, fortæller Mathias Christiansen.

Ocean Prawns har de seneste to år fulgt Mathias Christiansen på tæt hold gennem et årligt sponsorsamarbejde. Denne gang har partnere indgået en toårig aftale.

Aktuelle programmer på Play