Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

  • 21:30Vild Med Dyr (G)Geparderne i Ree Park har fået unger, og de bliver fulgt tæt de første uger af deres liv. Anna Louise Tranæs Didriksen skal lære at holde en gepardkilling korrekt, så dyrlægen kan foretage det daglige sundhedstjek.
  • 22:0022Nyheder
  • 22:09Vejret i morgen (G)
  • 22:10Helt i fisk - Fladfiskefiskeri (G)Der fiskes ikke meget efter fladfisk på Bornholm, men i dette afsnit giver Helt i Fisk-holdet sig i kast med et voldsomt populært fiskeri. I hvert fald populært i resten af landet. På molen i Hammerhavn jagtes de smækre spisefisk, og William ser ud til at have fundet sin hjemmebane.
  • 22:40Mellem os (G)Vi får besøg af Thomas Lauth Thomsen og Berti Stravonsky, der står bag en ny tegneseriefestival på Bornholm. Vi får også besøg af Poul Sørensen, der er arrangør af Julemærkemarchen i Rønne.
  • 23:05Kulturreportagen - Papirudstilling (G)I denne uge ser vi nærmere på Bornholms Kunstmuseums kommende udstilling med værker på papir. Kunstmuseets nye inspektør Mathilde Renberg står for udstillingen, der samtidig markerer udgivelsen af en bog om nogle af de mange værker på papir, som kunstmuseet råder over.
  • 23:10Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Lotte og Søren Hammer
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10Møde i Region Hovedstaden d. 20. november (G)
  • 02:00Møde i Region Hovedstaden d. 20. november (G)
  • 04:00Mellem os (G)Vi får besøg af Thomas Lauth Thomsen og Berti Stravonsky, der står bag en ny tegneseriefestival på Bornholm. Vi får også besøg af Poul Sørensen, der er arrangør af Julemærkemarchen i Rønne.
  • 04:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Nykøbing Sjælland, Allinge, Skjern og Aalborg.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medværter: Lotte og Søren Hammer

Kok til kokkesymposium i Irland

Køkkenchefen på Kadeau, Nicolai Nørregaard skal til et kokkesymposium i Irland. Temaet er samtaler. Nicolai Nørregaard er nu ved at lave en lille film om emnet
Køkkenchefen Nicolai Nørregaard skal snart til et kokkesymposium kaldet Food on the edge i Irland. På grund af temaet samtaler har Nicolai Nørregaard de sidste to dage været rundt på Bornholm, og har talt med ældre om mad og traditioner. Og produktionsselskabet Munch & søn har optaget, hvad der bliver til en film om emnet.

Torsdag var Nicolai Nørregaard blandt andre hos madkyndige Grete Viborg i Vestermarie, og da talte TV 2/Bornholm med ham:

- I vores generation glemmer vi måske lidt at få snakket med forældre og bedsteforældre om anekdoter og traditioner - alt det som faktisk er vigtigt. Det er som om det på en eller anden måde går tabt, eller vi bliver dårligere til det. Og det vil jeg prøve at råde bod på eller opfordre til at folk får rådet bod på. Og i mit tilfælde er det så oplagt, at det handler lidt om mad.

Omkring 25 kokke fra hele verden er med på Food on the edge i Irland i slutningen af oktober måned.

Aktuelle programmer på Play