Næste udsendelse: 20:48 Vejret i morgen (G)

TV i dag

  • 20:40KulturkalenderenVi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 20:48Vejret i morgen (G)
  • 20:50SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 21:20DGI forårsopvisning - De bedste øjeblikke (G)
  • 22:0019.30Nyheder (G)
  • 22:14Vejret i morgen (G)
  • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
  • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
  • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
  • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
  • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Nu er det jul igen: Opgrader julefrokostbordet

I aftenens udgave af "Nu er det jul igen" giver Casper Sobczyk tre fif til, hvordan man nemt kan gøre julefrokosten endnu bedre.
Det behøver ikke være tidskrævende eller besværligt at lave en lækker julefrokost. I aften i "Nu er det jul igen" viser Casper Sobczyk nogle små tricks, man kan bruge for at tage julefrokosten skridtet videre uden alt for meget besvær.

Hjemmelavet remoulade, karrysild med smilende æg og hønsesalat er nogle af de ting, der kan skabe rammerne for den perfekte julefrokost. Følg blot Casper Sobczyks opskrifter her:

Remoulade
250g mayonnaise
4 spsk. god pickles, groft hakket
Salt
Sukker
1 tsk. citronsaft
En håndfuld persille, vasket og finthakket
2 drueagurker, skåret i tern
1 skalotteløg, fint hakket
½ tsk. gurkemeje

Mayonnaise kommes i en skål. Rør pickles, persille, skalotteløg og drueagurker i.
Smag til med salt, sukker og citronsaft.

Karrysild med smilende æg.
1 glas marinerede sild
2 spsk. skyr
50 g cornichoner, hakkede
5 spsk. mayonnaise
1 lille løg
1 madæble
Karry
Karse
4 æg - smilende ( kogt i 5 min.)
Salt og peber
Citronsaft
Neural olie til stegning

Dræn sildene godt. Riv æblet eller hak det fint. Hak løget fint og steg det i olie. Kom karry på panden med løg og rist det godt af. Kom æble på panden og giv dem lidt varme. Lad det hele køle af.
Rør skyr og mayonnaise sammen og vend den afkølede karry bladning i.
Kom de hakkede cornichoner i.
Smag til med salt, peber og citron.
Vend de marinerede sild i.
Pynt med de smilende æg og karse.

Hønsesalat
300g kyllingekød, kogt, stegt eller bagt
2 dl crème fraiche 38 %
1 dl mayonnaise
En håndfuld estragon, finthakket
1 tsk. Dijon sennep
1/2 tsk. paprika
100 g champignoner, rensede og stegt
Purløg, skåret fint
2 forårsløg, skåret i ringe
1 økologisk citron, skal og lidt af saften
Salt
Et lille glas asparges, drænet og skåret i tern
Bacon, stegt
Brøndkarse

Rør mayonnaise og creme fraiche sammen, kom estagong, de drænede asparges, Dijon sennep, paprika, purløg, stegte svampe, skal og saft af citron i og rør det godt sammen og smag til med salt.
Kom kyllingen i og smag til igen.
Anret i en skål og pynt med sprødt bacon og brøndkarse.

Se andet afsnit af fem på TV 2/Bornholm i aften klokken 19.50

Aktuelle programmer på Play