Næste udsendelse: 22:50 Stafetten - Ole Harild (G)

TV i dag

 • 22:10360 - Sund med Vilje (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
 • 22:50Stafetten - Ole Harild (G)Ole Harild er planteavlskonsulent ved Bornholms Landbrug og Fødevare. Han bor på Slettegård ved Gudhjem, hvor han også er vokset op. Ved siden af arbejdet har Ole Harild en skibakke bag ved sit hjem.
 • 23:20Mellem os (G)Margrethe Kjellberg har købt Skipperkroen i Tejn. Hun har altid drømt om, at blive kromutter og nu sker det. Med en ambitiøs målsætning om at Bornholm skal genanvende alt sit affald i 2032, har BOFA sat et projekt i søen, der skal gøre sorteringen nemmere. Det fortæller direktør i BOFA, Jens Juhl-Nielsen om.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10360 - Sund med Vilje (G)Debatprogrammet 360, med aktuelle gæster i studiet.
 • 00:50Stafetten - Ole Harild (G)Ole Harild er planteavlskonsulent ved Bornholms Landbrug og Fødevare. Han bor på Slettegård ved Gudhjem, hvor han også er vokset op. Ved siden af arbejdet har Ole Harild en skibakke bag ved sit hjem.
 • 01:20Mellem os (G)Margrethe Kjellberg har købt Skipperkroen i Tejn. Hun har altid drømt om, at blive kromutter og nu sker det. Med en ambitiøs målsætning om at Bornholm skal genanvende alt sit affald i 2032, har BOFA sat et projekt i søen, der skal gøre sorteringen nemmere. Det fortæller direktør i BOFA, Jens Juhl-Nielsen om.
 • 01:45Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
 • 02:35Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 03:05Vild Med Dyr (G)En af naturens allerskarpeste rovdyr er den smukke og bom stærke leopard. Der er kun få i fangeskab og derfor var der også stor glæde da Ree Park fik en lille velskabt unge. Vild med dyr fik lov at komme med da den lille skulle tilses for allerførste gang.
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Assens, Ribe, Tange, Rønne, Sorø, Varde og Aalborg.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)Anette Eriksen fra Øarkivet har modtaget en masse billeder fra dødsboer og lignende. Hun søger hjælp til at finde ud af, hvad og hvem, der er på billederne.
 • 05:00Stafetten - Lis Jensen (G)Lis Jensen er oprindeligt fra Sønderjylland. Hun er uddannet fysioterapeut og har i mange år arbejdet på Kommunikationscentret i Rønne. Hun holder meget af den bornholmske natur, at holde sig i form, og så har hun bier i baghaven.

Folkekirkens Nødhjælp samlede ind

Indsamlere fra Folkekirkens Nødhjælp var i dag rundt på øen og stemme dørklokker. Pengene skal afbøde klimaforandringernes konsekvenser for verdens fattige.
Folkekirkens Nødhjælp holdt i dag landsindsamling til fordel for mennesker i fattige lande som bliver ramt af klimaforandringerne.

Ofte bliver mennesker i fattige lande nemlig hårdere ramt af klimaforandringer end befolkningen i velstående nationer og samtidigt har fattige lande færre ressourcer til at håndtere problemer som tørke eller oversvømmelser.

Her på Bornholm har indsamlerne været ude i forårssolen og stemme dørklokker. Jonas Vægter Dahl går til konfirmand-forberedelse i Vestermarie Nylarsker Pastorat og sammen med en kammerat brugte han sin formiddag på at samle ind.

- Det er har været dejligt vejr, og der har været mange som har bidraget, siger Jonas Vægter Dahl, som fik 605 kroner i raslebøssen.

I Vestermarie-Nylarsker Pastorat fik de syv indsamlere 3437 kroner i raslebøsserne.

- Det er vi stolte over at kunne sende af sted til Folkekirkens Nødhjælp, siger Cæcilie Jessen, præst i Vestermarie-Nylarsker Pastorat.

Hvis du godt kunne tænke sig at bidrage, men ikke har haft besøg af en indsamler, kan du bruge nedenstående link til at give en skærv.

Aktuelle programmer på Play