Næste udsendelse: 22:50 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:20Perspektiv (G)Kritikken hagler ned over den bornholmske flytrafik og DAT; udsolgte fly, høje billetpriser, forsinkelser og aflysninger. Få forklaringen, og mød konkurrenten, der står klar i kulissen.
 • 22:50Mellem os (G)Pernille Graversen har startet Facebook-siden "Tilflytterqvinder på Bornholm".
 • 23:20Bornholm knokler - Lufthavnsmedarbejder (G)Hvad laver en medarbejder i lufthavnen egentligt? Og hvor svært er det, for en uøvet at overtage arbejdsopgaverne?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Perspektiv (G)Kritikken hagler ned over den bornholmske flytrafik og DAT; udsolgte fly, høje billetpriser, forsinkelser og aflysninger. Få forklaringen, og mød konkurrenten, der står klar i kulissen.
 • 00:45Mellem os (G)Pernille Graversen har startet Facebook-siden "Tilflytterqvinder på Bornholm".
 • 01:15Månedens foredrag - Klaus Thorsen (G)Amatørarkæolog Klaus Thorsen fortæller om de nyeste fund på Bornholm.
 • 02:05Krimimessen: Leif Davidsen (G)Leif Davidsen har skrevet en række krimier, der foregår i Østeuropa. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 med vært Brian Christensen fra TV2 Bornholm.
 • 02:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 03:05Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 03:30Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Aalborg, Marstal, Thyborøn, Rønne, Horsens, Esbjerg og Holbæk.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)Både Ann Vibeke Knudsen og Preben Kofoed har i dagens udgave af Billeddetektiverne billeder med, der omhandler bagere fra Aakirkeby.
 • 05:00Stafetten - Henrik Schwarz (G)Henrik Wraae Schwarz er ansat ved Bornholms Politi. Han kom til Bornholm fra Sønderjylland i 1993. Han har alle årene boet i Klemensker, hvor hele familien har været aktive i det lokale foreningsliv.

Landsretten stadfæster dom: 12 års fængsel

Østre Landsret har fundet en 52-årig mand fra Østermarie skyldig i drab på sin samleverske og stadfæster dommen fra landsretten på 12 års fængsel.
I september måned 2018 blev en 52-årig mand fra Østermarie kendt skyldig i drab på sin 34-årige samleverske. Dommen i Retten på Bornholm lød på 12 års fængsel.

Den 52-årige mand dræbte sin samleverske den 2. april 2018, hvilket blandt andet skete ved kvælning med et sjippetov.

Manden ankede dommen til landsretten, da han mente, at der var tale om uagtsomt manddrab. Dette fandt Østre Landsret her til formiddag ikke sandsynligt og har stadfæstet skyldsspørgsmålet. Manden har slået sin samleverske ihjel.

Dommen blev efter en votering afsagt kl. 12:15 og lød på 12 års fængsel, hvilket anklageren var tilfreds med.

- Det er en stadfæstelse af dommen fra byretten og jeg er tilfreds, siger Mads Kruse, anklager fra statsadvokaturen.

Det var ikke et enig dommerpanel, som afsagde dommen. To af nævningene mente, at dommen skulle lyde på 11 års fængsel, mens de øvrige 10 stemte for 12 års fængsel. Flertallet bestemte.

Aktuelle programmer på Play