Næste udsendelse: 22:50 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:20Perspektiv (G)Kritikken hagler ned over den bornholmske flytrafik og DAT; udsolgte fly, høje billetpriser, forsinkelser og aflysninger. Få forklaringen, og mød konkurrenten, der står klar i kulissen.
 • 22:50Mellem os (G)Pernille Graversen har startet Facebook-siden "Tilflytterqvinder på Bornholm".
 • 23:20Bornholm knokler - Lufthavnsmedarbejder (G)Hvad laver en medarbejder i lufthavnen egentligt? Og hvor svært er det, for en uøvet at overtage arbejdsopgaverne?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Perspektiv (G)Kritikken hagler ned over den bornholmske flytrafik og DAT; udsolgte fly, høje billetpriser, forsinkelser og aflysninger. Få forklaringen, og mød konkurrenten, der står klar i kulissen.
 • 00:45Mellem os (G)Pernille Graversen har startet Facebook-siden "Tilflytterqvinder på Bornholm".
 • 01:15Månedens foredrag - Klaus Thorsen (G)Amatørarkæolog Klaus Thorsen fortæller om de nyeste fund på Bornholm.
 • 02:05Krimimessen: Leif Davidsen (G)Leif Davidsen har skrevet en række krimier, der foregår i Østeuropa. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 med vært Brian Christensen fra TV2 Bornholm.
 • 02:30Bornholm knokler - Fru Petersen (G)Den landskendte kagecafé er et smut tilbage i tiden. I dette afsnit af Bornholm Knokler bliver der bagt til den store guldmedalje, når vi kommer med i køkkenet hos kagebager Kit Wisweh.
 • 03:05Vild Med Dyr (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 03:30Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 04:00Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Aalborg, Marstal, Thyborøn, Rønne, Horsens, Esbjerg og Holbæk.
 • 04:30Billeddetektiverne (G)Både Ann Vibeke Knudsen og Preben Kofoed har i dagens udgave af Billeddetektiverne billeder med, der omhandler bagere fra Aakirkeby.
 • 05:00Stafetten - Henrik Schwarz (G)Henrik Wraae Schwarz er ansat ved Bornholms Politi. Han kom til Bornholm fra Sønderjylland i 1993. Han har alle årene boet i Klemensker, hvor hele familien har været aktive i det lokale foreningsliv.

Udsatte-formand vil have gang i skatteordning

Formanden for Rådet for Socialt Udsatte vil have at kommunerne får gang i den specialordning, der giver 20.000 kroners skattefrihed til de socialt dårligst stillede.
Siden 1.januar har socialt udsatte borgere haft mulighed for at søge om 20.000 kroners skattefrihed som en del af projekt 'Socialt Frikort til socialt udsatte'. Et projekt det skal gøre, at de aller dårligst stillede får en indgangsvinkel til arbejdsmarkedet.

Problemet er bare, at få kender noget til muligheden. Her på Bornholm er projektet lige knapt udrullet - noget som formanden for Rådet for Socialt Udsatte er skuffet over.

- Det går trægt, fordi kommunerne ikke er kommet hurtigt nok ud af starthullerne, siger Jann Sjursen, da han i dag er på besøg på rådets kontor i Rønne.

Men her på Bornholm er projektet på vej til at blive sparket igang, det mener en af de ansvarlige politikere på området.

- Når jeg spørger ind i systemet, så er det lige om hjørnet, siger Bjarne Hartung Kirkegaard, formand i Social- og Sundhedsudvalget og uddyber, at han forventer, det kommer igang om en til to måneder.

Du kan se mere i Nyhederne 22.00.

Aktuelle programmer på Play