Næste udsendelse: 20:45 Kulturreportagen - Annelise Kofoed Hansen (G)

TV i dag

 • 20:15Mellem os Mellem os får besøg af den nye forstander på Bornholms Efterskole, Finn Pedersen. Du kan også møde Verner Schou, som har været med til at stifte den nye forening, Bornholm for Mangfoldighed.
 • 20:45Kulturreportagen - Annelise Kofoed Hansen (G)Annelise Kofoed-Hansen er billedkunstner, gobelinvæver og digter. Hendes store kærlighed er Grønland og hendes passion er klimaet.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 21:00Mad med Mads og DavidMads henter æg på Store Elmue Gård nær Faxe, og David laver klassikeren hakkebøf med spejlæg og hjemmesyltede løg. Produceret i 2017.
 • 21:30Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holstebro, Åbenrå, Odense, Haslev, Rønne og Aalborg
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10Kulturreportagen - Annelise Kofoed Hansen (G)Annelise Kofoed-Hansen er billedkunstner, gobelinvæver og digter. Hendes store kærlighed er Grønland og hendes passion er klimaet.
 • 22:20Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har gravet i de gamle fotos og smalfilm. Han fortæller historien om turismen på Bornholm - helt fra de første turister kom før århundredeskiftet og til hurtigfærgerne .
 • 22:45Mellem os (G)Mellem os får besøg af den nye forstander på Bornholms Efterskole, Finn Pedersen. Du kan også møde Verner Schou, som har været med til at stifte den nye forening, Bornholm for Mangfoldighed.
 • 23:15Mad med Mads og David (G)Mads henter æg på Store Elmue Gård nær Faxe, og David laver klassikeren hakkebøf med spejlæg og hjemmesyltede løg. Produceret i 2017.
 • 23:40Stoltzes Naturperler - Hestehaven (G)Hestehaven på Nordbornholm er en skøn og godt skjult perle med hængesæk, urørt skov og mose. Følg med, når Michael Stoltze øser ud af barndommens oplevelser.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen - Annelise Kofoed Hansen (G)Annelise Kofoed-Hansen er billedkunstner, gobelinvæver og digter. Hendes store kærlighed er Grønland og hendes passion er klimaet.
 • 00:15Danmarks Ferieø (G)TV 2/Bornholms Birger Kofoed har gravet i de gamle fotos og smalfilm. Han fortæller historien om turismen på Bornholm - helt fra de første turister kom før århundredeskiftet og til hurtigfærgerne .
 • 00:40Mellem os (G)Mellem os får besøg af den nye forstander på Bornholms Efterskole, Finn Pedersen. Du kan også møde Verner Schou, som har været med til at stifte den nye forening, Bornholm for Mangfoldighed.
 • 01:10Nattv: Danish Crown (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Danish Crown i Herning.
 • 02:10Nationalpark Thy (19:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:40Månedens foredrag - Alex Speed Kjeldsen (G)Sprogforsker Alex Speed Kjeldsen fortæller om sit arbejde med en ny stor bornholmsk ordbog
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Sønderborg, Skagen, Næstved, Hindsholm, Lemvig og Boldrup.
 • 04:00Mellem os (G)Der går militær i den, når René Danielsson kommer ind i studiet og fortæller om hans syn på værnepligten, som reddede ham fra en ungdom på vej i uføre. Og der er også noget til de endnu yngre. Morten Poulsen og Alena Wils har nemlig skrevet en ny børnebog, der hedder Sofus på Bornholm, og det kommer de ind og fortæller om.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)At opdrætte en klovnfisk er en temmelig besværlig affære, så Anna Louise Tranæs Didriksen er taget til Kattegatcentret for at hjælpe til med at fodre en af koralrevets mest berømte fisk.
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

BHS-Almeborg Bornholm kæmpede hårdt

Det bornholmske cykelhold var i dag i ilden ved løbet Paris-Troyes, der er del af UCI-touren. Det endte dog ikke med en topplacering til danskerne.
Det bornholmske cykelløb BHS Almeborg.Bornholm deltog i dag i Paris-Troyes, da det blev afholdt for 61. gang.
Og det var et løb der bød på vejrmæssige udfordringer.
Regn, hagl og solskin:

- Vi kørte er fantastisk flot cykelløb, og kontrollerede det meste af løbet. Desværre var vi uopmærksomme i finalen, og kommer ikke med i fronten, når den skiller, da der mangler 15 kilometer, skriver Christian Andreasen, sportsdirektør.

BHS-Almeborg Bornholm stillede med Christoffer Lisson, Nicklas Amdi Pedersen, Magnus Bak Klaris, Mads Rahbek, Sander Andersen, Emil Toudal og Mathias Bregnhøj til dagens løb, der havde otte omgange på en særlig udfordrende del af ruten, indbygget.

Inden løbet lød forventningen til dagens resultat:

- Vi jagter en top 10 placering, selvom sidste weekends cykelløb blev aflyst pga. blæst, og det er er hårdt felt som er til start på søndag, så er rytterne skarpe og godt kørende. Så vi tror på en pæn placering, udtalte Sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

Løbet blev spændende set med bornholmske øjne. Emil Toudal og Nicklas Amdi Pedersen lå bl.a. med i førergruppen 130 kilometer før mål, og flere af rytterne arbejdede hård i det hårde og skiftende vejr.

Men det endte altså uden en bornholmsk topplacering og ej heller en placering i top ti.

- Nu er vi i gang og på en måde vi kan være bekendt, i så stærkt et felt, med hele 4 Pro kontinental hold, og nogle af de stærkeste kontinental hold i Europa, men dog lidt skuffede over ikke at få et resultat med hjem. Det havde vi fortjent, men jeg synes, det ser lyst ud for den kommende sæson”, slutter Christian Juul Andreasen.

Næste weekend står den på teampræsentation, inden holdet den 30. og 31. marts kører Classic Atlantique og Cholet Pays de la loire.


Løbet på 187 kilometer blev vundet af Jérémy Cabot fra SCO Dijon-Team Material-Velo.com.

Aktuelle programmer på Play