Næste udsendelse: 20:40 Kirke og meninger - påske 2:4

TV i dag

 • 20:15Ildsjælene i TejnIF 2/5Tejn IF er en idrætsklub med mange aktiviteter for medlemmer i alle aldre. I denne udsendelse kigger vi på livet i klubhuset, og en række af de aktiviteter, klubben står for.
 • 20:40Kirke og meninger - påske 2:4Debatprogram, hvor tre præster diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 20:58Vejret i morgen (G)
 • 21:05Graveskeen - arkæologi på Bornholm (G)Amatørarkæolog Klaus Thorsen har genfundet Danmarks rigeste gravplads fra Germansk jernalder. En arkæologisk tidsrejse med gravgaver, perler og sværd. Graveskeen fulgte den 4 uger lange udgravning. 2 Del. Tilrettelægger Bo Iversen.
 • 21:30Campingpladsen (2:8)Vi følger livet på Dokkedal Camping, midt under deres generationsskifte.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Trolling Master Bornholm - De bedste øjeblikke (G)Sammendrag af fire dages laksefiskeri omkring Bornholm. Kampen om at fange årets største laks kogt ned til en halv times program - med nye reportager, som du ikke så i løbet af konkurrencen.
 • 22:50Ildsjælene i TejnIF 2/5 (G)Tejn IF er en idrætsklub med mange aktiviteter for medlemmer i alle aldre. I denne udsendelse kigger vi på livet i klubhuset, og en række af de aktiviteter, klubben står for.
 • 23:15Fra lade til landevej - Syn for sagen (11:11) (G)I dette afsnit skal der helt styr på bremserne, for nu skal Ole Bramsgaard have den istandsatte Ford Taunus 17M de Luxe til syn. Den er kommet fra laden og har kørt lidt på landevejen, men spørgsmålet er, om Ole får sit stempel, og konen endelig får sin bil.
 • 23:45Kulturreportagen - Logbog fra Norresân (G)Logbog fra Norresân er en lyrisk fortælling, der følger årets gang i ord og billeder. Jo Dam Kærgaard har skabt værkerne ud fra et planteforlæg fra Norresâns magiske klippehave, og Steffen Brandt har i hvert af årets måneder skrevet en tekst.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Trolling Master Bornholm - De bedste øjeblikke (G)Sammendrag af fire dages laksefiskeri omkring Bornholm. Kampen om at fange årets største laks kogt ned til en halv times program - med nye reportager, som du ikke så i løbet af konkurrencen.
 • 00:50Ildsjælene i TejnIF 2/5 (G)Tejn IF er en idrætsklub med mange aktiviteter for medlemmer i alle aldre. I denne udsendelse kigger vi på livet i klubhuset, og en række af de aktiviteter, klubben står for.
 • 01:15Graveskeen - arkæologi på Bornholm (G)Amatørarkæolog Klaus Thorsen har genfundet Danmarks rigeste gravplads fra Germansk jernalder. En arkæologisk tidsrejse med gravgaver, perler og sværd. Graveskeen fulgte den 4 uger lange udgravning. 2 Del. Tilrettelægger Bo Iversen.
 • 01:45Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 02:35Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:11) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
 • 03:05Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Hobro, Bornholm, Ribe, Stevns, Nykøbing Mors og Rønne.
 • 03:35Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.
 • 04:05Mellem os (G)Demens og børn hænger måske mere sammen, end man tror. I hvert fald har Jens Rehfeld sammen med Anna Kærgaard skrevet og illustreret en børnebog om demens, som de skal gøre os klogere på.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise Tranæs Didriksen besøger Thabo i Ree Park, og Thabo bliver forkælet med Wellness for næsehorn.
 • 05:00Stafetten - Vibeke Eskesen (G)Vibeke Eskesen er født og opvokset i Vestjylland. Hun kom til Bornholm i 1974. Hun er gift med forfatteren Peter Poulsen og bor i Svaneke. Vibeke Eskesen har siden 2008 været formand for Svanekegaardens Kunst- og Kulturforening.

Winni på top 10

Mediet Kommunikationsforum har kåret de 10 bedste borgmestre i disciplinen kommunikation. Borgmester Winni Grosbøll er ny på listen.
Landets borgmestre står i mellemperiode. Kommunalvalget i 2017 er kommet på afstand og der er stadigvæk et par år til næste valg. En vigtig periode for borgmestrene, vurderer Rasmus Jønsson fra Kommunikationsforum.

- Det er her, at valgløfter skal indfries, sparerunder skal gennemføres, og borgernes problemer skal løses. Borgmestrene skal vise, at de kan navigere i byrådene, og her er kommunikationen et vigtigt redskab, siger Rasmus Jønsson.

Rasmus Jønsson er tidligere rådgiver for trafikminister Magnus Heunicke, men skriver i dag for Kommunikationsforum. Hans bud på en top 10 af de bedst kommunikerende borgmestre er følgende:

10. Erik Nielsen (S), Rødovre. Ny på listen.
9. Kenneth Muhs (V), Nyborg. Ny på listen.
8. Holger Schou Rasmussen (S), Lolland. Ny på listen.
7. Winni Grosbøll (S), Bornholm. Ny på listen.
6. Benedikte Kiær (C), Helsingør. Sidste års nr. 9.
5. Jacob Bundsgaard (S), Aarhus. Sidste års nr. 5.
4. Lars Krarup (V), Herning. Sidste års nr. 3.
3. Michael Ziegler, Høje-Taastrup. Sidste års nr. 1.
2. Thomas Gyldal (S), Herlev. Sidste års nr. 6.
1. Christina Krzyrosiak Hansen (S), Holbæk. Sidste års nr. 4.

Begrundelsen for Winni Grosbølls 7. plads lyder blandt andet således:

- I de aktuelle problemer med færgedriften har Grosbøll være tydelig i sin kommunikation, og trods det, at hun står med en række svære og følsomme bornholmske sager, har hun formået at kommunikere sig uden om den værste ballade. Efter en selvvalgt Facebook-detox er hun tilbage igen og har bl.a. brugt Facebook på en begavet event, hvor hun ugentligt løber en tur med borgerne, skriver Rasmus Jønsson.

Rasmus Jønsson bemærker desuden, at Winni Grosbølls navn er begyndt at dukke op i spekulationerne om navne til en eventuelt kommende Socialdemokratisk regering.

Aktuelle programmer på Play