Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:50Nyhedskavalkade (G)
  • 00:2019.30Nyheder (G)
  • 00:35Sprogblomster (G)Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
  • 01:20Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
  • 02:00Månedens foredrag - Tonny Koefoed Larsen (G)Tonny Koefoed Larsen fortæller om en kærlighedshistorie fra hans egen slægt. Romancen beretter fint om livet og forholdet på landet på Bornholm i slutningen af 1800tallet.
  • 03:00Bornholm knokler - Reklamefotograf (G)Når man skal tage et reklamebillede, så er det ikke nok bare at trykke på knappen. Der skal arbejdes med lys, komposition og styling. Vi var med da fotograf Anders Beier og madstylist Sune Rasborg tog billeder til Færgens nye bistrobrochure, og selvom der fysisk ikke knokles, så kom knolden på overarbejde.
  • 03:30Mens du sover (4:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 04:00Vild Med Dyr - sortbjørn (G)Hvordan man lokker en sortbjørn op i en Land Rover, det kan man se i dag når Anna Louise skal ind i bjørneanlægget i Ree Park for at komme helt tæt på ungerne, der kom ud af hiet i foråret.
  • 04:30Nationalpark Thy (40:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jeanette Baunkjær (G)Jeanette Baunkjær er ægte Sandvigbo. Hun har boet i byen hele sit liv med en enkelt afstikker til Allinge i et par år. Hun har de sidste år uddannet sig til bedemand, og har startet sin egen forretning.

Riskær har fundet ny spidskandidat på Bornholm

Klaus Riskær Pedersen har fundet sin spidskandidat på Bornholm til sit parti.
Det bliver den 34-årige Brian Schou Brandt, der er opvokset på Bornholm og bor i Årsdale.

Brian er uddannet indenfor detail med speciale i vin, hvor han har arbejdet i 6 år med salg, ledelse og opstart af forretning i både Jylland og København.

Brian har i flere år arbejdet og boet i både Frankrig og England, men arbejder nu som voksenlærling indenfor murer-faget på Bornholm.

- Med muligheden for at stille Brian op, har det sikret os en ordfører indenfor 'Nærsamfund & Nethandel', hvilket tema er centralt når man skal sikre holdbarhed i landets yderområder, det skriver Klaus Riskær Pedersen i en pressemeddelelse til TV 2 Bornholm.

Vi har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Brian Schou Brandt.


Aktuelle programmer på Play