Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Godmorgen Bornholm tirsdag d. 16. april 2019

Tirsdagen her i manges påskeferie begynder med skyer, men kan ende med en del sol.
Vi får en dag her på Bornholm, hvor solen først gemmer sig lidt bag skydækket, for så senere at kigge frem.
Temperaturer på mellem de 7 og 9 grader, og vi får en frisk vind omkring øst.

I aften klarer det op, og vi får også lavere temperaturer på ned mellem 1 og 5 graders varme.

Færger og fly ankommer og afgår planmæssigt her til morgen.

Bornholmslinjen kan dog melde om udsolgt for biler på afgangen klokken 12.30 fra Ystad mod Rønne. Der er plads på alle afgange modsatte vej, og hvis du er gående passagerer, så der rig mulighed for at gå billet på samtlige afgange til og fra øen.

Bornholms Politi melder om en rolig nat på Bornholm.

Den 16. april er desuden Dronning Margrethes fødselsdag. Hun fylder 79 år i dag.

Aktuelle programmer på Play