Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Bornholmske præster: Genopbyg Notre Dame

Burde milliarder af kroner bruges til velfærd, børn, fattige og flygtninge fremfor for en genopbygning af Notre Dame? Nej, mener lokale præster.
Foreløbig er der doneret 300 mio. euro til genopbygningen af Notre Dame, som brændte i aftes. Beløbet svarer til 2,1 milliarder danske kroner og flere bliver sikkert doneret de næste timer og dage. Men kunne de penge ikke bruges meget bedre til eksempelvis velfærd, børn, fattige og flygtninge?

Det spørgsmål vil tre præster besvare i aftenens udgave af Kirke og meninger. De tre præster er Pernille Bolø fra Svaneke, Ibsker og Bodilsker, Eva Welander fra Frelsens Hær og Kristoffer Nielsen, sognepræst i Olsker og Tejn.

Udover branden i Notre Dame vil panelet også diskutere humanistisk konfirmation, homofobi i dansk fodbold og prædikener på YouTube. Trolling Master Bornholm, Skrald på gaden og konspirationsteorier omkring den sidste nadver, vil også få ord med på vejen.

Se Kirke og meninger kl. 21:00.

Aktuelle programmer på Play