Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Vejarbejde giver udfordringer i Allinge

Skal du parkere i Allinge i dagene efter påske, så skal du efterlade automobilen et andet sted end på P-pladsen bag det gamle bibliotek. NCC laver nemlig vedligeholdelse onsdag og torsdag i næste uge.
Asfaltfirmaet, NCC, lukker onsdag og torsdag i næste uge for P-pladsen på Sverigesvej i Allinge. Det er den p-plads der ligger bag det gamle bibliotek i byen. NCC skal nemlig lave udlægning af slidlag og arbejdet foregår onsdag og torsdag i næste uge i tidsrummet 06.30 til 18.00.

Man skal derfor være opmærksom på at finde andre P-pladser i byen, og parkerede biler skal være flyttet uden for arbejdsområdet senest onsdag d.24. April kl.06.30, oplyset asfaltfirmaet.

Vær i øvrigt opmærksom på, at det er på det tidspunkt, hvor der er Trolling Master Bornholm i blandt andet Allinge Havn, hvor der kan være pres på byens øvrige P-pladser.




Aktuelle programmer på Play