Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Gæster nyder påsken på Bornholm

Danske påsketurister har lagt en travl hverdag bag sig og nyder nu roen på Bornholm
Tirsdagens skønne påskevejr blev udnyttet til fulde af en masse danskere ovrefra, der har valgt at holde ferien på Bornholm. TV 2/Bornholm mødte nogen af dem ude på øen:

-Man kommer lidt ned på jorden og kommer lidt væk fra byen, så det er rigtigt hyggeligt, sagde Anne Andersen fra Frederiksberg, der tirsdag var på Hammerhus.

-Det er så dejligt med en lille pause i naturen, sagde Nadia Hougs Kjær fra Gentofte siddende på en bænk foran Nordbornholms Røgeri.

-Vi elsker øen. Vi kender ikke noget bedre sted i hele verden faktisk, fastslog Anne Skarrild fra Holbæk.

En del gæster har været en del gange på Bornholm. Og der er gode grund til, at de kommer igen og igen:

-Det er altid dejligt på Bornholm, slog Birthe Olsen fra Sengeløse fast under en picnic tirsdag på en rasteplads på Nordlandet.

Aktuelle programmer på Play