Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Borger har ventet otte måneder på byggetilladelse

Orla Ipsen har købt et nyt hus, som han har planer om at bygge om. Det kan dog ikke lade sig gøre, for han har ventet på en byggetilladelse i otte måneder.
- Det er frustrerende fordi, jeg kan ikke komme videre. Man skal have sin byggetilladelse, ellers kan man komme frygteligt galt afsted, fortæller Orla Ipsen.

Ifølge Orla Ipsen er grunden til at byggetilladelsen ikke er gået igennem, at han er blevet kastet rundt i systemet. Han har været i kontakt med flere fra kommunen, men det har endnu ikke ført til nogen byggetilladelse.

Hos kommunen arbejder man for at bringe sagsbehandlingstiderne ned.

- Generelt arbejder vi for at bringe byggesagsbehandlingstiderne ned. Det skal ikke være en stopklods for byggeriet, fortæller borgmester Winni Grossbøll.

For Orla Ibsen er der ikke andet for end at vente og håbe på, at han får tilladelsen.

Aktuelle programmer på Play