Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

18-årig er ny folketingskandidat for Alternativet

Bertram Kjær Johansen er blevet valgt som folketingskandidat for Alternativet Bornholm. Det skriver Alternativets Unge på Twitter her til aften.
Den 18-årige bornholmer Bertram Kjær Johansen, er medlem af Alternativets Unge og formand for Engageret Ungdom. Og nu er han også folketingskandidat for Alternativet Bornholm. Det skriver Alternativets Unge på Twitter.

På Bertram Kjær Johansens Facebook skriver han:

"Det er for mig, udover at være en kæmpe ære, en mulighed for at være med til at sætte et skarpt fokus på hele debatten om den grønne omstilling. Der skal konkret og radikal handling til for at nå vores mål for klimaet og miljøet - det gælder for hele Danmark og på alle bundlinjer".

Ud over Bertram Kjær Johansen, stiller Maria Hach og Poul Bloch Jensen op for Alternativet på Bornholm.

Aktuelle programmer på Play