Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Bornholmsk virksomhed får millionstøtte

Den bornholmske virksomhed PRECURE, der vil bekæmpe nedslidningsskader på arbejdspladserne, har modtaget støtte på næsten 2,7 millioner kroner.
Bornholmske PRECURE som arbejder med at bekæmpe nedslidningsskader ved brug af højteknologi, har modtaget støtte af Erhvervsstyrelsen der har tildelt den bornholmske virksomhed det store beløb på 2,7 millioner kroner.

Der er tale om støtte fra Regionalfondsmidlerne, som Vækstforum Bornholm indstillede PRECURE til på sit sidste møde i december 2018. Den indstilling har Erhvervsstyrelsen fulgt, og PRECURE har nu modtaget det skriftlige tilsagn.

PRECURE skriver i en pressemeddelelse, at beløbet skal bruges på udviklingen af virksomhedens næste produkt rettet mod nedslidningsskader i ryggen.

– Vi er meget glade og taknemlige for den støtte og opbakning, som vi har mødt på Bornholm og herunder af det daværende Vækstforum Bornholm, siger PRECURE's administrerende direktør, Finn Bech Andersen.

Direktøren fortsætter:

- Vi er en opstartsvirksomhed inden for højteknologiske produkter, der kræver store summer at udvikle. Derfor er støtte som den via Vækstforum Bornholm afgørende.

Finn Bech Andersen forventer i øvrigt at selskabets aktivitet vil resultere i, at der frem mod 2025 skabes op mod 40 bornholmske arbejdspladser.
Aktuelle programmer på Play