Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Flyforsinkelse i dag kunne være meldt ud i går

Et teknisk problem på DAT's rutefly til Bornholm i går er skyld i, at morgenflyet kl. 07.00 i dag er blevet ændret til kl. 09.30.
DAT kunne have meldt forsinkelsen af morgenflyet ud i går, men en menneskelig fejl gjorde at det ikke skete.

- Da vi opdagede at vores fly havde en teknisk fejl, i går aftes, satte vi alt ind på at få det udbedret, det fortæller DAT's direktør Jesper Rungholm.

Og han fortsætter:

- I samme omgang fik vi desværre tilkaldt en kaptajn, der på grund af andre flyvninger blev nødt til at vente nogle timer før han måtte flyve igen og det har gjort, at vi er blevet forsinket med morgenflyet her til morgen.

Det er en menneskelig fejl, fortæller Jesper Rungholm. Og vi beklager selvfølgelig overfor de passagerer det berører, at vi ikke har fået dette meldt ud i tide, slutter direktør Jesper Rungholm.

Aktuelle programmer på Play