Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Lea Wermelin hjælper Peter Juel-Jensen

Selvom de måske ikke er enige om alt politisk, så betyder det altså ikke, at de ikke kan hjælpe hinanden, når der er brug for det.
Tidligere i dag blev folketingsmedlem for Venstre Peter Juel-Jensen fanget i Bornholms Lufthavn, da morgenflyet blev forsinket fra klokken 7 til klokken 9.30.

Det betød af Peter Juel-Jensen, selv blev forsinket til en rundvisning for bornholmere på Christiansborg.

Men heldigvis var der hjælp at hente fra kollegaen, det bornholmske folketingsmedlem for Socialdemokraterne Lea Wermelin, hun skrev nemlig på Peter Juel-Jensens Facebook-profil:

- Hej Peter. Håber I snart kommer af sted. Heldigvis er vi jo gode til at hjælpe hinanden på Bornholm, og jeg tog til København i går, så jeg skal nok tage mig godt af alle bus-gæsterne og vise hele flokken rundt på Christiansborg.

Aktuelle programmer på Play