Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Bedste resultat nogensinde hos Insepa

Der er god grund til at smile hos Insepa. Årsregnskabet 2018 er nemlig det bedste nogensinde i virksomheden.
Insepa A/S, moderselskabet bag EspersenGruppen og Beck Pack Systems, kan for 2018 præsentere et årsregnskab med et resultat på 232 millioner kroner.

Det resultat er det bedste nogensinde i Insepa og kan henføres direkte til salget af 40% af aktierne i Beck Pack Systems A/S til Kirk Kapital. Det skriver Insepa i en pressemeddelelse.

Koncernresultatet før ekstraordinære poster er 62 millioner kroner i 2018 - i 2017 var de på 54 millioner kroner.

Bornholmske Beck Pack Systems kom ud af 2018 med et overskud på 59,2 millioner kroner efter skat.

Virksomheden, der producerer emballage til fiskeindustrien i hele verden, nåede dermed det bedste resultat i selskabets 100-årige historie.

EspersenGruppens resultat var til gengæld ikke tilfredsstillende, hvilket hovedsagelig skyldes særlige forhold i forbindelse med lukningen af fabrikken i Fredericia og overflytningen af produktionen til Koszalin i Polen.

Direktionen forventer et resultat for 2019 på linje med
budgettet og betydelig bedre end i 2018.

Aktuelle programmer på Play