Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Godmorgen Bornholm torsdag den 25. april 2019

I dag lover meteorologerne at vi får en del sol, og at det for det meste vil holde tørvejr.
I dag får vi nogen eller en del sol og mest tørt vejr. Temperaturerne kommer op mellem 13 og 19 grader, og vi får svag til jævn vind omkring øst.

I aften og i nat bliver det mest skyet dog stedvis klart vejr, og temperaturer ned mellem 8 og 10 grader. Vi får svag vind fra skiftende retninger, i nat efterhånden svag til jævn vind fra øst.

I lufthavnen har de morgenfriske passagerer boardet morgenflyet til København til tiden og på Rønne Havn melder Bornholmslinjen klar til morgenafgang. Både skibe og fly ser ud til at afgå planmæssigt til morgen.

Bornholms Politi melder om en sædvanligvis rolig nat på Bornholm.

På billedet et kig ud over Tejn Havn klokken 6 til morgen. Klokken 7 stævner de deltagende 420 både ud af havnene i Allinge og Tejn for at tage hul på tre dages laksedyst i Trolling Master Bornholm 2019.

Aktuelle programmer på Play