Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

KB: Idrættens Videns- og Kompetenceråd bliver...

Skal kommunale embedsmænd have stemmeret eller ej. Det var en knast i sammensætningen af det nye Idrættens Videns- og Kompetenceråd.
Kommunalbestyrelsen har efterlyst et bedre samarbejde med idrættens verden på Bornholm. Derfor har man tilbage i november besluttet at oprette et nyt råd, kaldet Idrættens Videns- og Kompetenceråd.

Det var og er hele kommunalbestyrelsen enige om, men en enkelt knast var der dog på aftenens kommunalbestyrelsesmøde.

- Jeg er imod, at vi giver kommunens embedsmænd stemmeret, sagde René Danielsson (O).

Det samme mente Carsten Hæstrup fra Venstre, men begge kunne stemme for modellen, hvor kommunalbestyrelsen har en repræsentant i rådet - officielt kaldet "en tilforordnet til Idrættens Videns- og Kompetenceråd blandt medlemmerne af Job-, Udviklings- og Fritidsudvalget".

Udvalget har selv peget på formanden Erik Lund Hansen, hvilket blev godkendt af kommunalbestyrelsen. Derfor kommer rådet til at se således ud:

- Ole Dreyer og Karen-Margrethe Hansen fra DGI Bornholm
- Erik Andersen (DBU Bornholm)
- Thomas Bay Jensen (selvejd. Svømmehaller)
- Jens S. Koefoed (selvejd. Idrætshaller)
- Carsten Clemmensen (Bornholms Idrætsområder, Center for Natur, Miljø og Fritid)
- Bornholms Idrætsråd:
o Marian Lundh (foreninger)
o Maike Fiil (egne klubhuse)
o Erik Deichmann (outdoor)

Samt tilforordnet Erik Lund Hansen (A), Bornholms Regionskommune.

Aktuelle programmer på Play