Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Kommunen leder efter nye lokaler

Efter projekt Snorrebakken er sat på pause på ubestemt tid, er kommunen nu igen på jagt efter nye lokaler.
Kommunens Center for Børn og Unge har midlertidigt boet i lokaler på Almegårds Kaserne i Rønne. Planen var, at de skulle være flyttet ind i Snorrebakkens nye lokaler omkring den 1. maj, men det projekt er sat på pause og nu står centeret altså igen uden tag over hovedet.

- Vi har fået forlænget vores periode hos kasernen frem til den 1. august, derefter kan vi ikke bliver forlænget mere. Så lige nu er Ejendomme og Drift i gang med at kigge på nye løsninger, fortæller centerchef for Center for Børn og Unge, Anders Fløjborg.

Det ærgrer centerchefen, at hans medarbejdere skal igennem den her lidt rodede proces.

- Alle er ærgrelige over, at sammenlægningen af Center for Børn og Familie, nu er udskudt, det berører selvfølgelig medarbejderne og det er ærgerligt, fortæller
centerchef for Center for Børn og Unge, Anders Fløjborg.

Det næste tre måneder vil der derfor bliver arbejdet på højtryk for at finde nogle nye lokaler, men lige nu kan der ikke siges noget om, hvor og hvornår.

- Vi arbejder på at finde nogle kommunale bygninger, som kan rumme de 22 medarbejdere det drejer sig om, og de aktiviteter de udfører, slutter centerchef for Center for Børn og Unge, Anders Fløjborg.

Centerchefen ved ikke noget om, hvad det er for nogle bygninger der bliver kigget på endnu.Aktuelle programmer på Play