Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

KB: Nej til nyt tankanlæg på Tejn Havn

Ønsket var et nyt tankanlæg, en flydebro og en uddybning af indsejlingen til Tejn Havn. Kun et af projekterne bliver til noget.
Trollingmaster Bornholm blev også debatteret i kommunalbestyrelsessalen her til aften.

- Det er dog lidt misvisende, for det er ikke arrangementet, som vi skal drøfte, men havnens evne til eksempelvis at håndtere denne belastning, lød det fra borgmester Winni Grosbøll (A).

De næsten 400 både, som i øjeblikket deltager i Trollingmaster Bornholm, er dog en væsentlig årsag til, at Tejn Havn ønsker følgende tre forbedringer: Et nyt tankanlæg, en flydebro og en uddybning af indsejlingen til Tejn Havn.

- De kommunale skal naturligvis understøtte det populære arrangement, men set i lyset af kommunens usikre økonomi, hvor vi har 100 mio. kr. ude at svømme, så vælger vi at støtte Økonomi-, Erhvervs og Planudvalgets forslag om kun at bevillige penge til uddybningen, svarende til 75.000 kr., sagde borgmester Winni Grosbøll.

Senere på aftenens kommunalbestyrelsesmøde kom der dog flere forbedringer til Tejn. Under overskriften ”Mere liv i Tejn” har kommunen og Borgerforeningen sat gang i flere tiltag og 310.000 kr. blev afsat til følgende: Klargøring af opholdsområde, etablering af shelter og omklædningsrum, færdiggørelse af jollebro, etablering af adgangsbro og kajaklandeplads, belysning, skiltning samt renovering af toilet.

Friluftsrådet har ligeledes bevilliget 130.000 kr. til projektet.

Aktuelle programmer på Play