Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

TMB19: Over 500 laks vejet ind i dag

Der har været godt gang i lakskefesten i Østersøen i dag. 512 laks er vejet ind til konkurrencen. Det er næsten det samme som hele sidste års fangst.
Der var laks i decideret flertal til dagens konkurrence. Hele 512 laks har været forbi indvejningsteltet i dag, og det var da også tydeligt på længden af køen til teltet at dagens antal var ekstraordinært.

Til sammenligning blev der til hele sidste års konkurrence vejet 526 laks ind, men selvom tallet er ekstraordinært, så er det ikke det højeste. Tilbage i 2014 blev der på en dag vejet 553 laks i Tejn, sagde arrangør Jan Jørgensen fra scenen under dagens udsendelse.

Du kan se, hvem der er løbet med den største af de mange laks lige nu på TV 2/Bornholm, play.tv2bornholm.dk samt på Facebook-siden 'Trolling Master Bornholm'.

Det er også det stream du kan følge nedenfor.

Aktuelle programmer på Play