Næste udsendelse: 23:30 Verdens mindste travbane - 3. del (G)

TV i dag

  • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

TMB19: Dansker fiskede en jackpot i Tejn

Det var lidt af en krabat, som vinderen af dagens konkurrence hev i land. Hele 16 kilo og 650 gram vejede vinderlaksen i dag. Laksens ejer er dansk og hedder Morten Østergaard.
Der var masser af laks i Østersøen i torsdagens afdeling af Trolling Master Bornholm. En af laksene var også til den helt store side, da de for rullende kameraer blev vejet i Værftshallen på Tejn Havn her til aften.

Morten Østergaard fra Danmark vandt nemlig dagens afdeling med en laks på 16 kilo og 650 gram. Det er lige knapt et kilo mere, end hvad landsmand, Henrik Seegert, kunne præstere med sin laks på 15 kilo og 680 gram.

Morten Østergaard får 5.000 kroner får som vinder af dagskonkurrencen, og han ligger altså pt. i spidsen for at vinde hovedpræmien på 100.000 kroner, som vinderen af hele konkurrencen kan tage med sig hjem efter lørdagens afsluttende sejlads.

Men for at det ikke skulle være nok, så tog hans båd også titlen som dagens bedstpræsterende båd.
Her tog båden og besætningen hele 462 points hjem og en dagspræmie på 4.000 kroner.

Bedste båd kan på lørdag tage 40.000 kroner med sig hjem fra Tejn og Trolling Master Bornholm.

Aktuelle programmer på Play