Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Kampfly bliver på Bornholm

Det kampfly der sikkerhedslandede på Bornholm Langfredag forlænger sit ophold her på øen. Et uvejr gør, at F-16-flyet ikke skal på vingerne før det klarer op.
Siden Langfredag, har der side om side med ruteflyene, holdt et kampfly i Bornholms lufthavn. F-16-flyet skulle have fløjet fra øen her til formiddag, men det forhindrer et stort uvejr med tordenbyer. Det fortæller Louise Schierup, presseofficer, Fighter Wing Skrydstrup.

I følge Louise Schierup kan flyet tidligst komme på vingerne, når det klarer op.

Det er vejret over Skrydstrup, der udfordrer flyet. Man vil ikke risikere at flyet bliver ramt af et lyn.
Og der ud over er der også bekymringer omkring landingen.

- Det er ikke forsvarligt for personalet på landingsbanen at skulle modtage flyet i uvejret, fortæller Louise Schierup.

Se flere billeder af F-16-flyet og læs mere om forløbet her.

Aktuelle programmer på Play