Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Bornholm vil charme Sjælland

Destination Bornholm, Tilflytterservice Bornholm og Bornholm på Hjul er gået sammen om at øge kendskabet til Bornholm på Sjælland.
En række bornholmske aktører er i denne weekend på Sjælland for at promovere turisme, bosætning og fantastiske råvarer fra Bornholm. Det skriver Destination Bornholm i en pressemeddelelse.

En af måderne det bliver gjort på, er at Jan Gildam, som har eventboden Bornholm på Hjul, disker op med bornholmske lokkemadder.

Weekendens arrangementer er et supplement til eventen "Bornholm i København", som løber af stablen lørdag på Rådhuspladsen i København.

Destination Bornholm, Tilflytterservice Bornholm og Bornholm på Hjul har planlagt besøg i Lyngby og Høje Taastrup fredag og Næstved søndag.


De vil, ifølge pressemeddelelsen, sprede budskabet om, at Bornholm er Danmarks bedste feriedestination, men også at øen er et meget attraktivt sted at bo og leve.

Aktuelle programmer på Play