Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
  • 00:3519.30Nyheder (G)
  • 00:50Næste uges tv (G)
  • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
  • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
  • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
  • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Tilflytterkonsulent: Charmeoffensiv giver bid

Første stop på weekendens tilflytterfremstød på Sjælland har, ifølge tilflytterkonsulenten, allerede givet pote.
Hele weekenden er Destination Bornholm, Jan Gildam og hans eventvogn og tilflytterkonsulent Rune Holm på charmeoffensiv på Sjælland. De vil gerne lokke både flere turister og flere tilflyttere til øen. Og i følge Rune Holm, er der allerede succes på bornholmerturneens første stop på DTU i Lyngby.

- Der er flere der gerne vil flytte til øen, siger tilflytterkonsulenten.

En af dem, Rune Holm har snakket med, er bygningskonstruktør. Og han vil gerne flytte til Bornholm, når hans kæreste er færdiguddannet som jordemoder om to år. Men efter en snak med Rune Holm, overvejer bygningskonstruktøren nu at tage et pendlerjob.

- Han sender mig sit CV, og så skal vi finde ud af, om det er nu, eller om to år, han skal til Bornholm, siger tilflytterkonsulenten, som også fortæller, at der har været en masse glade mennesker forbi den bornholmske delegation, som han kalder et bornholmsk Kinderæg bestående af treenigheden: Turisme, job og det at bo på Bornholm.

- Og de er også vilde med de bornholmske fødevarer, siger tilflytterkonsultenten.

Aktuelle programmer på Play