Næste udsendelse: 23:10 Vild Med Dyr (G)

TV i dag

 • 22:40Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 23:10Vild Med Dyr (G)Geparderne i Ree Park har fået unger, og de bliver fulgt tæt de første uger af deres liv. Anna Louise Tranæs Didriksen skal lære at holde en gepardkilling korrekt, så dyrlægen kan foretage det daglige sundhedstjek.
 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

EU-valg 2019

Fra i dag kan du afgive din stemme i valgbussen. Første stop var Almegårds Kaserne.
Valget til Europa-Parlamentet den 26. maj er skudt i gang.
Og allerede i denne uge har bornholmerne mulighed for at stemme, når regions-kommunens valgbus kommer rundt på øen.

- Formålet er, at så mange som muligt kommer ud at stemme. Og vi kommer rundt de steder, hvor valgstederne er nedlagt, så det er den primære årsag, fortæller Ditte Dideriksen, der er selvbetjenings- og digitaliseringskonsulent ved Borgerservice.

Første stop med valgbussen var i dag på Almegårds Kaserne, og her mødte soldaterne op i stort tal for at afgive deres stemme. Og selvom mange ikke havde den store viden om kandidaterne på forhånd, så var der generelt enighed om, at det var vigtigt at møde op.

- Jeg har ikke sådan rigtig sat mig så meget ind i det. Men jeg synes, det er vigtigt, at folk i det mindste går op og stemmer. Så kan de altid stemme blankt, hvis det er, siger Mikkel Bøtcher Sørensen, der har været i forsvaret i tre år.

- Der er mange poler, når det kommer til EU og Europa generelt. Der er mange, der er for, og mange, der er imod, og der er ligesom ingen mellemvej. Og derfor er det vigtigt, at man finder en politiker, der står inde for det, man mener. Og at man ikke vælger i stedet at blive hjemme på sofaen, siger Paolo Kjølbye, der også er soldat og fra Hillerød.

Du kan se den fulde køreplan for valgbussen her:

Mandag
Klokken 08.30–12.30 Almegårds Kaserne, Rønne

Tirsdag
Klokken 09.00–10.30 Beredskabsstyrelsen, Allinge
Klokken 11.00–12.00 havnen, Tejn
Klokken 13.00–14.00 havnen, Gudhjem
Klokken 14.30–15.30 Dagli’brugsen, Østerlars

Onsdag
Klokken 09.00–10.30 Sørens Værtshus,Snogebæk
Klokken 11.30–14.00 Campus Bornholm, Rønne
Klokken 14.30–15.30 Nyvest-Centret, Nylars

Torsdag
Klokken 09.00–11.30 Store Torv Rønne
Klokken 12.00–17.00 Campus Bornholm, Rønne


Aktuelle programmer på Play