Næste udsendelse: 21:30 Bornholm knokler - Slagteri (G)

TV i dag

 • 21:00Silles Hus - pindsvinene flytter indDer er altid noget at gøre i Silles Hus!
 • 21:30Bornholm knokler - Slagteri (G)På Haslevej i Rønne ligger en af øens største arbejdspladser; Danish Crown-slagteriet. I dette afsnit skal vi se hvor dygtig, værten er med en kniv, og bare rolig, han har brynje på.
 • 22:0019.30Nyheder og Kulturuge (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:15Vestkystfiskerne 5 - Savn og afsavn (G)Når dagene på havet bliver lange, bliver savnet til familien endnu større. Tiden kan være lang og det er ikke altid, at man har tankerne udelukkende på fiskeriet. Mere fleksible arbejdstider har de senere år givet mulighed for mere tid med familien, men det kan også være udfordrende.
 • 22:45Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:30Silles Hus - pindsvinene flytter ind (G)Der er altid noget at gøre i Silles Hus!
 • 00:0019.30Nyheder og Kulturuge (G)
 • 00:15Vestkystfiskerne 5 - Savn og afsavn (G)Når dagene på havet bliver lange, bliver savnet til familien endnu større. Tiden kan være lang og det er ikke altid, at man har tankerne udelukkende på fiskeriet. Mere fleksible arbejdstider har de senere år givet mulighed for mere tid med familien, men det kan også være udfordrende.
 • 00:45På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 01:15Krimimesse 2015 - Jørgen Lange Thomsen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 01:40Helt ærligt - Hvem er sundest? (5) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 02:00Bornholm knokler - Postbåden Peter (G)Mange tusinde turister og bornholmere tager hvert år til Christiansø, og en del af dem tager Postbåden Peter. Båden som igennem mange år har fragtet godt til og fra danmarks østligste punkt, men hvad laver man egentlig som skipper og bedstemand ombord på det gamle træskib? Det finder vi ud af i dag i Bornholm Knokler.
 • 02:30Månedens foredrag - Erasmus Montanus (G)
 • 03:25Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holbæk, Rønne, Struer, Faxe, Hindsholm, Aalborg og Horsens.
 • 04:00Vild Med Dyr - Krokodiller (G)Hvordan undgår krokodiller egentlig at få vandet galt i halsen, og tager de af og til en en bid af hinanden? Det får du svar på nu, hvor Anna Louise Tranæs Didriksen besøger dværgkrokodillerne i Randers Regnskov.
 • 04:30Nationalpark Thy (10:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Kau Root (G)Kau Root er oprindeligt fra Burma. Han har boet på Bornholm siden 2005. Kau Root er nu dansk statsborger, gift og bosat i Svaneke. Han arbejder som brygger på Svaneke Bryghus og har ingen planer om nogensinde at flytte fra Bornholm.

Charlottenlund sendte bornholmske kuske til DM

Bornholms Brand Park var i dag skueplads for DM for amatørkuske. De to repræsentanter fra landets største travbane i Charlottenlund var begge fra Bornholm.
Travsportens Danmarks Mesterskab for amatørkuske blev i dag afholdt i Almindingen. Bornholmeren Bjarke Haagensen repræsenterede Charlottenlund travbane.

For første gang i over ti år var bornholmeren tilbage på verdens mindste travbane, som rummer tekniske vanskeligheder for kuskene.

- Svingene er lidt snævre, og man skal have lidt mere fat i hestene. På en stor bane kan du godt misse en position en gang i mellem og stadig have en chance. Det kan godt være svært her, siger Bjarke Haagensen.

I fjerde løb, viste Bjarke Haagensen dog, hvorfor Danmarks største travbane havde valgt ham som repræsentant, da han førte hesten Catja Mosebo til sejr.

Charlottenlund Travbanes anden kusk var også bornholmer - nemlig kusken Niclas Steinlein. I sjette løb fremviste han talentet og sejrede med hesten Waterjet.

Niclas Steinlein er blevet oplært som kusk på den 580 meter lange bane i Almindingen. Han mener, den korte bane har givet ham nogle ekstra finesser som kusk.

- Man lærer at styre hesten rundt og have fat i dem og lærer dem at holde dem i trav herovre på banen, fordi den er lidt vanskelig, siger Niclas Steinlein.

Efter de otte travløb står det klart, at ingen af de to bornholmere løber med den samlede sejr. I sidste løb var Bjarke Haagensen og hesten Ringo Mosebo dog tæt på at snuppe dagens anden sejr.

Lars Munk fra Jysk Væddeløbsbane vandt titlen som Danmarks bedste amatørkusk. Trine Urth Pedersen fra Aalborg blev nummer to, og tredjepladsen gik til Jan Kramer fra Nykøbing.

Aktuelle programmer på Play