Næste udsendelse: 23:10 Vild Med Dyr (G)

TV i dag

 • 22:40Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 23:10Vild Med Dyr (G)Geparderne i Ree Park har fået unger, og de bliver fulgt tæt de første uger af deres liv. Anna Louise Tranæs Didriksen skal lære at holde en gepardkilling korrekt, så dyrlægen kan foretage det daglige sundhedstjek.
 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Lystfiskeriets dag: Tag med ud og fisk helt gratis

Går du rundt med en lille lystfisker gemt i maven, så kan du i dag fiske kvit og frit og uden at eje en fiskestang. Børn og familier er også meget velkomne.
Har du altid drømt om at lære at fiske, eller vil du bare gerne give dine børn en anderledes oplevelse. I dag kan du tage ud og fiske ørred ganske gratis. Udstyr behøves du heller ikke.

- i dag kan man lære at fiske. Vi har nogle instruktører, der hjælper. Vi tager folk helt fra nul af, og kan man fiske i forvejen, så er det også helt fint, siger Jesper Schiøtt, der ejer put and take-søen på Vellensbyvejen.

I dag er det lystfiskeriets dag, og derfor er ørredsøen ved lufthavnen åben for alle. Kvit og frit.

- Det er os sportsfiskere, som gerne vil have flere til at få øjnene op for vores dejlige hobby, siger Jesper Schiøtt og fortsætter:

- Det er gratis, og man kommer bare som man er. Der er mulighed for at låne fiskegrej, hvis man mangler noget, siger han.

Ørredsøen er åben for børn og voksne i alle aldre fra klokken 10 til 15 søndag. Man skal ikke have fisketegn for at fiske i en put and take sø.

Se mere i nyhederne klokken 19.30.

Aktuelle programmer på Play