Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

FV19: Valgfolkemøde kan ikke rykke krydser

Godt 20 bornholmere er med til valgfolkemøde i Odense, og de skulle tidligt op. Men det gjorde de gerne for at komme til at stille spørgsmål til politikerne.
I anledningen af Folketingsvalget den 5. juni afholder TV 2 i dag et stort valgfolkemøde i Odense. Alle TV 2 regioner har arrangeret gratis buskørsel til og fra valgfolkemødet, og det er et tilbud godt 20 bornholmere ikke kunne sige nej til. Også selvom det var klokken 06.30 i morges.

- Jeg synes, det er et flot arrangement, man skal støtte op om, lyder det fra Kirsten Sonne.

Det er en blandet skare, der er med i bussen. I bussen kan man finde en ungdomspolitiker, en pensionist og et ægtepar, der alligevel ikke skulle bruge søndagen på bedre. Til fælles har de, at de gerne vil høre mere fra politikerne.

Om politikerne kan rykke deres krydser er de til gengæld ikke så sikre på. De fleste i bussen står nemlig ret fast på, hvor de vil sætte krydset.

- Jeg er enhedslistekvinde, og det kan der ikke laves om på, siger Marianne Laursen.

- Jeg er fra VU Bornholm, så for mig handler det mest om at komme over og få en god dag, siger Emil Rigstad.

Aktuelle programmer på Play