Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

FV19: Kan vælgermøder flytte stemmer?

I dag var der vælgermøde i Nexø Frikirke, hvor seks folketingskandidater bejlede til vælgerne, men er det nok til at flytte deres kryds?
Kristendemokraterne, Venstre, Socialdemokraterne, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet havde hver især en folketingskandidat til vælgermødet i dag.

Men der var blandede forventninger til, hvorvidt mødet kan rykke ved deltagernes beslutning om, hvor krydset skal sættes.

- Det tænker man jo umiddelbart ikke det kan, men det kan det sikkert godt, hvis der er nogen, der siger noget, man er meget enig i, fortæller Teressa Lykke Falk Jakobsen.

- Det kan det slet ikke. Jeg har bestemt mig, siger Helmuth Christensen.

Dagens debat handlede om to af valgkampens meget omtalte emner: Klima og Flygtninge og integration. Afslutningsvis var der dog også tid til at runde værdipolitik.

Efter vælgermødet var de to vælgere dog enige i, at mødet med politikerne ikke havde flyttet ved deres stemme.

Teressa Lykke Falk Jakobsen mener alligevel, der er god grund til at møde politikerne under valgkampen.

- Jeg synes bare, det gavner at have en dialog med politikerne, så vi kan snakke om tingene sammen, Fortæller Teressa Lykke Falk Jakobsen.

Aktuelle programmer på Play