Næste udsendelse: 23:35 Hansen på Svaneke Torv (G)

TV i dag

 • 23:10Vild Med Dyr (G)Geparderne i Ree Park har fået unger, og de bliver fulgt tæt de første uger af deres liv. Anna Louise Tranæs Didriksen skal lære at holde en gepardkilling korrekt, så dyrlægen kan foretage det daglige sundhedstjek.
 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Indskrivning til HF-enkeltfag starter i dag

Campus åbner i dag for indskrivning til HF-enkeltfag. Enkeltfagene er primært rettet mod voksne.
Mandag 20. maj åbner Campus Bornholm for indskrivningen til HF-enkeltfag for næste skoleår. HF-enkeltfag giver adgang til en lang række videregående uddannelser og er først og fremmest rettet mod voksne, som aldrig er kommet videre i uddannelsessystemet efter at have afsluttet 9. eller 10 klasse.

For at blive indskrevet skal man tale med en af studievejlederne på HF. Samtalen skal afdække, om man er parat til begynde direkte på HF-enkeltfag, eller om man er nødt til først at slå et smut om AVU (den almene voksenuddannelse), eller om FVU (forberedende voksenundervisning) er det rigtige sted at begynde.

Uddannelsesleder for HF, Pia Koefoed Nielsen, forklarer, at det er muligt at tage en HF-eksamen som enkeltfag spredt ud over tre, fire eller flere år.

- HF-enkeltfag er en fleksibel vej at gå for dem, der har brug for en hel gymnasial uddannelse og gerne vil tage den i deres eget tempo på grund af job, familie eller lignende, siger hun. De fleste kursister på HF-enkeltfag har været ude i et par år efter folkeskolen.

Aktuelle programmer på Play